Ochi de înger - Angel Eyes (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 49 | Romantice
28
Feb
WEBRip 720p

Titlu Filmului Ochi de înger - Angel Eyes (2001)

Un bărbat misterios este atras de o femeie ofițeră de poliție și apare o relație neobișnuită, deoarece nu totul este așa cum pare.
Într-o noapte umedă și ploioasă din Chicago, ofițerul de poliție Sharon Pogue se află la locul unui grav accident de circulație care ținea mâna uneia dintre victime, pledând să se țină și să nu renunțe. Un an mai târziu, Sharon este frustrată de bărbații cu care se întâlnește și s-a înstrăinat de familia ei pentru că l-a arestat pe tatăl ei pentru că a bătut-o pe mama ei Josephine. Tatăl și fratele ei, Larry, nu au iertat-o ​​niciodată, iar furia ei îi afectează munca de poliție.
Un om cunoscut doar sub numele de „Catch” rătăcește pe străzile din Chicago într-o stare de transă, făcând fapte bune pentru străini și vecini. Într-o zi, o vede pe Sharon la o masă și o urmărește de peste drum, iar ea îl observă privind-o. Chiar atunci o mașină se ridică și aruncă masa cu focul de mitralieră, iar Sharon și partenerul ei îi urmăresc pe criminali. Sharon ajunge din urmă cu un criminal și, în lupta care urmează, îi ia arma și o împușcă de două ori în piept. Văzând că este protejată de vesta antiglonț, el se pregătește să o împuște în cap, dar Catch sare omul și bate arma, salvându-i viața. În acea noapte, Sharon și Catch se întâlnesc la o tavernă și beau ceva. Un Sharon recunoscător încearcă să afle mai multe despre Catch, dar nu vorbește despre el însuși. Sharon îl invită în apartamentul ei, și după câteva momente incomode între cei doi, împărtășesc un sărut. Catch se oprește brusc și părăsește apartamentul, lăsând-o pe Sharon confuză.
În seara următoare, Sharon găsește un păpădie înregistrat la cutia poștală cu numărul de telefon al lui Catch. Ea sună și îl invită stângaci la micul dejun la o cafenea a doua zi dimineață. Când Sharon se trezește, are alte gânduri și o cheamă pe Catch să le anuleze data micului dejun. Catch este deja la cafenea și nu primește niciodată mesajul. Supărat că se ridică în picioare, el se duce la apartamentul lui Sharon și o critică pentru că nu s-a prezentat pentru „numirea” ei, și apoi iese afară. Sharon îl urmărește în apartamentul său aproape gol. Surprinsă de condițiile de viață, ea cere să afle mai multe despre el, dar Catch refuză să dezvăluie ceva despre trecutul său. Spune doar că începe „de la zero”.
Urmând sfatul soacrei sale Elanora, Catch o sună pe Sharon și își cere scuze, iar cei doi continuă să se vadă. Ei merg la un picnic pe malul lacului într-un parc de stat și împărtășesc o baie romantică, după care fac dragoste pasională pe mal. În zilele următoare, Catch este acolo pentru a o mângâia după o confruntare familială. Influența sa pozitivă începe să se manifeste în munca ei de poliție. Într-o seară, merg la un club de blues și, după ce trupa a cântat la un număr, Catch observă o trompetă așezată pe chioșc. Ridică trâmbița și începe să cânte o versiune sufletească a melodiei „ Nature Boy ”. În timp ce pleacă, proprietarul se apropie de el, numindu-l „Steve Lambert” și întrebându-l unde a fost. Catch neagă chiar să-l cunoască pe bărbat și pleacă.
A doua zi, Sharon investighează numele lui Steven Lambert în dosarele poliției și descoperă că el este bărbatul a cărui mână a ținut-o la locul accidentului de circulație cu un an mai devreme și că soția și copilul lui Catch au murit în accident. Ea merge la casa pe care a abandonat-o după accident și află că era muzician de jazz și că accidentul a avut loc de ziua fiului său, determinând Catch să creeze un blocaj mental.. Dorind să-l ajute pe Catch să se vindece de rănile sale emoționale, ea încearcă să-i vorbească despre accident și îl duce la cimitir pentru a vedea mormintele familiei sale, dar el se supără foarte mult și se îndepărtează. Sharon o vizitează pe Elanora, care este de fapt fosta soacră a lui Catch. Sharon caută o modalitate de a-l ajuta pe bărbatul pe care îl iubește, iar Elanora încurajează răbdarea și îi spune lui Sharon că Catch își va găsi drumul în timpul său.
La ceremonia de reînnoire a jurământului de nuntă al părinților ei , Sharon încearcă să vorbească cu tatăl ei, dar acesta îi spune că simte că nu are o fiică. Când Sharon începe să plece, ea se oprește și îi spune videografului o poveste minunată despre tatăl ei care se joacă cu ea și cu fratele ei când erau copii. Este profund mișcată de această amintire. Tatăl ei o ascultă și este, de asemenea, afectat emoțional, dar când Sharon se uită la el, se întoarce. Între timp, Catch merge în cele din urmă la cimitir și vorbește cu soția și copilul decedat, explicându-i cum își amintește toate momentele minunate pe care le-au împărtășit. Când Sharon părăsește recepția, o vede pe Catch așteptând lângă mașina ei. Se îmbrățișează și își mărturisesc dragostea unul pentru celălalt. În timp ce se pregătesc să plece, Catch îi spune că va conduce.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Ochi de înger - Angel Eyes (2001) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |