Constrângere - Sadie - Compulsion (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 298 | Dragoste
30
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului Constrângere - Sadie - Compulsion (2016)

Sadie Glass este într-un turneu de carte cu iubitul ei, Thierry. Ea își promovează cartea care detaliază relația ei haotică cu Alex, despre care se presupune că a fost sexuală și violentă. La un eveniment din Italia, Alex apare și o invită pe Sadie să petreacă weekendul cu el în loc să se întâlnească cu familia lui Thierry la Paris.
Dezamăgită de relația ei actuală, acceptă să-l cunoască pe Alex la un club. Acolo, o întâlnesc pe Francesca, care interpretează un dans erotic. Sadie este de acord să se alăture lui Alex doar dacă li se alătură Francesca.
La vilă, Sadie și Francesca beau și se droghează și încep o relație sexuală, în timp ce Alex se pregătește de o petrecere. La petrecere, mulți invitați sosesc, se droghează și fac sex unul cu celălalt. Sadie intră într-o cameră în care o femeie are gâtul tăiat și este ridicată în aer de brațele ei.
Sadie se trezește tresărită, întrebându-se dacă ceea ce a văzut a fost real. Se confruntă cu Alex, care o învinovățește că nu știe în ce se bagă.
Sadie părăsește vila și încearcă să părăsească orașul. Ea îi cere unui bărbat aflat într-o mașină să o alunge, dar bărbatul o atacă și o drogează, returnând-o la vilă. Când se trezește, Alex o curăță și îi spune că a fost doar un joc.
În acea noapte, înainte de o altă petrecere, Thierry apare și îi spune Sadiei că o iubește. Sadie îl respinge și îl caută pe Alex. Ea îi spune lui Alex că Thierry nu este aici și că, dacă îl lasă pe Thierry să plece, ea va face ce vrea el.
Francesca îi dă lui Sadie mai multe medicamente, dar în timp ce ea nu se uită, Sadie le scuipă. Alex o escortează pe Sadie într-o cameră plină de oameni din jurul lui Thierry, care este legat în același mod în care a fost femeia în noaptea precedentă. Francesca, îmbrăcată în călău, îi dă lui Sadie un cuțit. Sadie se apropie de Thierry și își taie propriul braț în spatele lui, în timp ce restul mulțimii începe să se sărute și să se mângâie. În timp ce Sadie se mișcă pentru a tăia legăturile lui Thierry, Alex încearcă să o oprească, dar ea îl înjunghie în stomac. Furiosă, Francesca îi tăie gâtul lui Thierry și fuge.
Ceva mai târziu, în New York City, Sadie se află la un restaurant, promovând o nouă carte. Dezvăluie că de fapt l-a ucis pe Alex la Paris, chiar înainte să înceapă filmul. O vede pe Francesca în mulțime și vorbesc după aceea, Francesca dând de înțeles că Sadie se va întoarce în curând în lumea violentă și plină de sex de care încearcă să fugă. Afară, în timp ce Sadie este fotografiată, o vede pe Francesca intrând într-o mașină și așezându-se lângă Alex.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Constrângere - Sadie - Compulsion (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |