Wild Orchid - Orhideea sălbatică (1989)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 140 | Romantice
05
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Wild Orchid - Orhideea sălbatică (1989)

Emily Reed călătorește în New York pentru a intervieva o firmă de avocatură, care îi oferă un loc de muncă dacă zboară la Rio de Janeiro a doua zi dimineață. Emily este de acord și i se prezintă Claudia Dennis, unul dintre cei mai buni directori ai firmei. Ajung la Rio pentru a finaliza achiziționarea unui hotel, dar Claudia trebuie să zboare la Buenos Aires pentru a se întâlni cu proprietarul. Claudia o instruiește pe Emily să-și acopere întâlnirea în acea noapte. Data este un om bogat pe nume James Wheeler. Ei iau cina însoțiți de bodyguarzii lui James.

James o intrigă pe Emily; este liniștit și pune întrebări personale fără a fi exigent sau grosolan. După cină, participă la un carnaval de stradă; Emily pleacă după un bărbat mascat care pare că James încearcă să o seducă. A doua zi dimineață, Emily se trezește să-l găsească pe James urmărind-o. El îi dă un buchet de orhidee și neagă să-i facă avansuri în seara precedentă. Ca scuză, el se oferă să-i arate orașul. Participă la o petrecere cu un cuplu căsătorit pe care l-au observat în restaurant. Marinarii din marină la petrecere fac avansuri asupra soției; James se luptă cu ei și el, Emily și cuplul pleacă în limuzina sa. Cuplul căsătorit are probleme din cauza infidelității soției. Vrea să se împace cu soțul ei. James încurajează cuplul să facă sex în limuzină. Emily consideră că acțiunile lor sunt deranjante. Emily și James vizitează hotelul pe care firma ei vrea să-l cumpere și îi spune lui James că se teme că va dispărea dacă l-ar atinge. Când Emily îl îmbrățișează pe James, el se îndepărtează, spunându-i că nu-i place să fie atinsă.

În acea noapte, Emily se îmbracă pentru festivitățile de carnaval și este propusă de un bărbat în mască, care îi oferă cheia camerei sale. James o încurajează să accepte. Ea își dă seama că James este incapabil să acționeze după propriile emoții și încearcă să experimenteze pasiunea prin alții. Emily este de acord cu propunerea străinului și face sex cu el. 

Filmul a fost nominalizat de 2 ori la Razzie Awards 1991.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Wild Orchid - Orhideea sălbatică (1989) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |