Cincizeci de umbre descătușate - Fifty Shades Freed (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 52 | Romantice
28
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Cincizeci de umbre descătușate - Fifty Shades Freed (2018)

Nou-căsătoriții Christian și Anastasia sunt nevoiți să-și întrerupă luna de miere și să se întoarcă acasă după ce au primit știri despre o spargere la sediul central al Christian. Unele fișiere computerizate au fost furate, iar casetele camerelor de securitate îl identifică pe făptaș ca fiind Jack Hyde, fostul șef al Anei, care a fost concediat pentru agresiune sexuală . Între timp, Ana este prezentată noii sale echipe de securitate personală.
Christian o surprinde pe Ana cu o casă nouă și a angajat un arhitect atrăgător, Gia Matteo, pentru a o reconstrui. Ana este deranjat atunci când Gia deschis flirteaza cu Christian în prezența Anei. Ana amenință în mod privat să-l concedieze pe Gia dacă își continuă flirtul, forțând-o să se oprească.
Când Christian este plecat într-o călătorie de afaceri, Ana își ignoră dorințele de a rămâne acasă și se întâlnește cu prietena ei, Kate Kavanagh, pentru o băutură. Kate, care se întâlnește cu fratele mai mare al lui Christian, Elliot, îi mărturisește că suspectează că Elliot ar putea avea o aventură cu Gia, care este, de asemenea, asociatul său de afaceri. Când Ana se întoarce acasă, îl întâlnește pe Jack Hyde, care încearcă să o răpească. Echipa de securitate a Anei îl supune și este arestat. După o ceartă cu Christian în legătură cu noaptea petrecută cu Kate, Ana îl reproșează pe Christian pentru că este extrem de controlant și posesiv și cere mai multă libertate. La scurt timp, Christian o surprinde pe Ana cu o călătorie la Aspen, aducându-i pe Kate, Elliot, Mia și José. Elliot îi propune lui Kate, care acceptă. Se descoperă că Gia îl ajuta doar pe Elliot să aleagă inelul.
Tinerii căsătoriți continuă cu experimentarea lor sexuală erotică, dar problemele devin complicate atunci când Ana anunță că este însărcinată. Christian este profund deranjat, spunând că avea alte planuri pentru primii ani împreună. El pleacă, mergând într-o mașină de îndoit beat de o noapte. După ce se întoarce, Ana descoperă că Christian îi trimisese mesaje text și o întâlnise pe fostul său iubit și fostul dominator al BDSM , Elena Lincoln. Se enervează pe Christian și se închide în camera de joacă pentru noapte. Christian o caută pe Ana dimineața și continuă să se certe cu Ana spunându-i lui Christian cât de important este copilul pentru ea.
La scurt timp, Hyde, eliberat pe o obligațiune de 500.000 de dolari, îi telefonează pe Ana cerând o răscumpărare pentru Mia, sora răpită a lui Christian. Hyde cere 5.000.000 de dolari în numerar în două ore și amenință să o omoare pe Mia dacă cererile sale nu sunt îndeplinite. El o avertizează pe Ana să nu spună nimănui și să aducă banii singuri. Ana ia un carnet de cecuri și revolver de la biroul lui Christian, apoi merge la bancă pentru a retrage suma totală. Managerul bancar suspect îl cheamă pe Christian. El crede că Ana îl părăsește, dar observă coincidența recenței eliberări a lui Hyde, locul necunoscut al Miei și retragerea bruscă de bani a Anei. Hyde îi instruiește Ana să intre într-o mașină parcată pe alee și să predea șoferul telefonul pentru a-l arunca. Ana îl păcălește pe Hyde luând telefonul managerului băncii și strecurându-și propriul telefon în punga cu bani.
Ana ajunge la locul de predare cu banii. Hyde, psihotică și răzbunătoare, o atacă pe Ana și îi lovește abdomenul. Liz încearcă să-l oprească pe Jack în timp ce Ana scoate revolverul și îl împușcă pe Hyde în picior. Christian și echipa sa de securitate, care au urmărit electronic telefonul mobil al Anei, ajung și îi prind pe Hyde și Liz. Ana se întunecă când aude vocea lui Christian.
Ana se trezește trei zile mai târziu în spital, cu Christian alături. Deși este supărat pe nesăbuința Anei și încă îngrijorat de paternitate, Christian își dă seama cât de important este bebelușul lor pentru ea și se împacă. Mama adoptivă a lui Christian, Grace, îl asigură pe Christian că Ana nu-l va părăsi. Ana se întoarce acasă a doua zi. Investigatorul privat al lui Christian, Welch, a lăsat un raport care arată că Christian și Hyde au împărtășit aceeași familie adoptivă, deși Christian nu își amintește acest lucru. Hyde a fost răzbunător pentru faptul că creștinul a fost adoptat de familia bogată Grey în locul lui. De asemenea, se știe că Hyde l-a șantajat pe Liz pentru a-i fi complice. Christian și Ana află, de asemenea, unde este îngropată mama de naștere a lui Christian. Ei îi vizitează mormântul și Christian pune florile pe el.
Șapte luni mai târziu, Christian și Ana au un fiu pe nume Teddy și 3 ani mai târziu, Ana este însărcinată cu al doilea copil.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Cincizeci de umbre descătușate - Fifty Shades Freed (2018) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |