Chloe - Chloe (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 355 | Romantice
31
Oct
BluRay 720p

Titlu Filmului Chloe - Chloe (2009)

Catherine este ginecolog, iar soțul ei David este profesor de facultate . Catherine îl suspectează pe David că a avut o aventură după ce a văzut o poză cu el pe un telefon mobil cu o studentă.

Catherine și David îl întâlnesc pe colegul Catherinei la un restaurant, unde Catherine o întâlnește pe Chloe pe scurt în camera doamnelor. Mai târziu în acea seară, în timp ce o observă pe Chloe cu întâlnirea ei, își dă seama că este o fată de telefonie. La un moment dat, din fereastra biroului, Catherine observă că Chloe intră într-un bar de lux și presupune că merge acolo pentru a întâlni clienți. Catherine merge acolo în căutarea lui Chloe, spunându-i că vrea să o angajeze pentru a testa loialitatea lui David. Chloe îi spune mai târziu lui Catherine că David a întrebat-o dacă o poate săruta, ceea ce a făcut. Catherine este furioasă, dar insistă ca Chloe să se întâlnească din nou cu David. Ea cere ca Chloe să îi arate rezultatele celor mai recente teste pentru bolile cu transmitere sexuală. Chloe aduce rezultatele testelor la cabinetul Catherinei. Când este acolo, ea îl întâlnește pe fiul lui Catherine, Michael, cine este acolo pentru a ridica un smoching. Discută scurt și Chloe flirtează cu el.

În următoarele câteva zile, Catherine și Chloe se întâlnesc de mai multe ori, iar Chloe descrie în detaliu explicit întâlnirile ei cu David, care trezescCatherine. În timpul unei întâlniri, Chloe o sărută pe Catherine. Catherine, surprinsă de asta, pleacă brusc. Mai târziu, când se întâlnește cu David la o întâlnire, ea este surprinsă de conștientizarea sa de parfumul loțiunii sale; este aceeași loțiune pe care o poartă Chloe. Supărată de asta, Catherine pleacă și se întâlnește cu Chloe la un hotel. Cei doi merg într-o cameră de hotel, unde Catherine începe să o dezbrace pe Chloe înainte de a-i cere lui Chloe să-i spună cum David o atinge, vizibil stârnită. Realizând că Catherine o vrea, Chloe o seduce pe Catherine, o dezbracă și o domină, făcând sex cu ea. Ulterior, Catherine ajunge acasă mai târziu decât de obicei, ducându-l pe David să o întrebe dacă a fost infidelă. Catherine îi spune că crede că a fost și el infidel, iar cei doi se ceartă, oprindu-se după ce au fost întrerupți de Michael.

Catherine se întâlnește cu Chloe și renunță la relația lor, dar mai târziu o roagă să o întâlnească la o cafenea frecventată de David. De asemenea, ea i-a cerut lui David să se întâlnească acolo pentru a discuta despre relația lor. David ajunge primul și ea îi cere furios să recunoască faptul că are o aventură, insistând ca amândoi să-și mărturisească indiscrețiile și să „pună totul pe masă”. Chloe intră și este foarte clar că David nu o recunoaște, apărând ca și când n-ar fi întâlnit-o niciodată. Chloe pleacă repede, iar Catherine își dă seama că Chloe a inventat poveștile întâlnirilor sale cu David.

Filmul a fost nominalizat la Canadian Society of Cinematographers Awards 2011, Chlotrudis Awards 2011, Directors Guild of Canada 2010, Pomegranate Film Festival 2010.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Chloe - Chloe (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |