Filmul Profesorul Marston și femeile fantastice - Professor Marston & the Wonder Women (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 142 | Dragoste
12
Iun
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Profesorul Marston și femeile fantastice - Professor Marston & the Wonder Women (2017)

Povestea este spusă în flashback-uri stabilite în timpul unei mărturii din 1945 pe care William Moulton Marston le oferă reprezentanților Asociației Studiului Copilului din America. În anul 1928, William și soția sa Elizabeth predă și lucrează la cercetarea lor la colegiile asociate Harvard și Radcliffe . Într-o zi, William angajează unul dintre studenții săi, Olive Byrne, ca asistent de cercetare. Măslinele ajută la activitatea lui Marston în inventarea detectorului de minciuni și efectuarea cercetărilor asupra teoriei DISC a lui Williamdespre interacțiunile umane, iar cei trei se apropie în curând. Unul după altul, testele efectuate de detectorul de minciuni arată că s-au îndrăgostit unul de celălalt și că toți trei încep să se angajeze într-o relație poliamoră .
Pe măsură ce vorbește despre relația lor neconvențională, Marstonii sunt concediați de la universitate. Olive dezvăluie că este însărcinată și se mută cu Marstoni la scurt timp. Trio decide să-și construiască o familie împreună și să creeze o fabricație pentru a păstra secret natura relației lor. Familia se stabilește într-o suburbie din New York, fericită împreună. Până în 1934, atât Elizabeth, cât și Olive poartă copii de William (Olive are doi fii și Elizabeth are un fiu și o fiică), spunându-le vecinilor că Olive este văduvă și luată de Marstoni. William începe să încerce să-și câștige existența ca autor. Elizabeth își ia un loc de muncă ca secretară și devine principalul susținătoral familiei. Olive rămâne acasă și are grijă de copii, prezentând ocazional mostre de scriere editorilor. Își cresc împreună cei patru copii, iar Elizabeth își numește fiica după Olive.
În 1940, William dă peste un magazin de lenjerie din New York, condus de Charles Guyette , care îl introduce în benzi desenate și fotografii cu tematică de artă . Arta surprinde imaginația lui William ca o demonstrație a teoriei sale DISC. Inițial, Elizabeth dezaprobă arta, dar cedează în timpul unei prezentări în care Olive încearcă o ținută care mai târziu va fi prototipul costumului femeii minunate .
După ce a găsit o muncă limitată ca scriitor, Marston vine cu ideea de a crea o supereroină amazoniană pentru o carte de benzi desenate. Benzi desenate vor prezenta ideile sale despre teoria DISC, inspirându-se din lucrările lui Marstons despre detectorul de minciuni, precum și Elizabeth și Olive în viața reală, și intenționează să sprijine mișcarea feministă pentru drepturi egale în continuare pentru femei printr-un mediu populist. El își prezintă ideile lui Max Gaines , editor la National Periodical Publications, care acceptă în cele din urmă comicul și sugerează simplificarea numelui superheroului feminin în „Femeia minunată”. Wonder Woman este un hit instantaneu, care duce la prosperitate pentru familia Marstons / Byrne. Cu toate acestea, într-o zi, vecinul lor rătăcește în casa lor și îi asistă pe cei trei la relații sexuale. Acest incident îi face pe copiii lor să fie hărțuiți și solicitați să părăsească școala de către personal. Îngrijorată de faptul că copiii lor sunt atacați și ostracizați și crezând că nu au altă opțiune, Elizabeth cere cu reticență ca Olive să părăsească gospodăria cu copiii ei. În același timp, banda desenată Wonder Woman primește acuzații că prezintă imagini în mod deschis sexuală, sadomasochistă și lesbiană care duc la mărturia zilelor noastre.
Lăsând mărturia, William se prăbușește și este dus de urgență la spital. Aflând că este pe moarte de cancer , William îi cere lui Olive să-i revadă pe el și pe Elizabeth, încercând să-i ajute să se împace. William o convinge pe Elizabeth să se supună lui Olive, deoarece ea nu ar trebui să domine întotdeauna în relația lor. Marstonii se îngenunchează și imploră iertarea lui Olive, iar Elizabeth recunoaște în lacrimi că nu poate trăi fără Olive. În cele din urmă, ea este de acord să se întoarcă la ei.
Textul epilogului arată că William a murit în 1947. Elizabeth și Olive au continuat să trăiască împreună ca cuplu pentru încă 38 de ani până la moartea lui Olive, în 1985, iar Elizabeth a trăit până la 100 de ani. moarte. Cu toate acestea, ea și-a păstrat puterile și a avut aventuri convenționale de super-eroi. În 1970 a fost supusă unei reporniri și și-a pierdut super-puterile; a devenit luptătoare împotriva crimelor și proprietară de butic. Femeia minunată a fost în cele din urmă recuperată de celebra activistă Gloria Steinem în 1972, când a pus personajul pe coperta primului număr al revistei Ms. Magazine ca simbolul chintesențial al abilitării femeilor.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Profesorul Marston și femeile fantastice - Professor Marston & the Wonder Women (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |