When the Bough Breaks - Când se rupe craca (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 66 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului When the Bough Breaks - Când se rupe craca (2016)

Un cuplu căsătorit în vârstă de 40 de ani, pe nume John și Laura Taylor ( Morris Chestnut și Regina Hall ) vor cu disperare să aibă un copil, dar nu pot avea o sarcină de durată . Laura suferise deja trei avorturi spontane în ultimii ani. După ce a încercat toate celelalte opțiuni, cuplul angajează o tânără frumoasă pe nume Anna ( Jaz Sinclair ), care este de acord să devină o mamă surogat gestațională pentru Taylori.
După ce Anna are programare la medic, iubitul ei, Mike ( Theo Rossi ), nu o ia, determinând Anna să meargă la slujba lui John pentru o plimbare acasă. În noaptea aceea, Laura primește un telefon de urgență de la Anna. John conduce spre casa ei, văzând poliția. Apoi se dezvăluie că Mike a atacat-o pe Anna, lăsându-i fața sângeroasă și învinețită. Poliția îi sugerează Annei să găsească un alt loc unde să stea, iar John îi oferă să stea deocamdată la casa cuplului.
Totul pare bine pentru o vreme, până când Anna începe să dezvolte o fixare asupra lui John pe măsură ce sarcina merge mai departe. Obsesia crescândă a Annei interferează cu ceea ce a fost un plan al ei și al iubitului ei, Mike, de a înșela cuplul cerând bani. Când Mike o împinge pe Anna să ceară bani, ea îl ucide.
Mai târziu, la o întâlnire cu medicii, John o sună pe Laura încercând să o ducă la întâlnire. John și Anna află că bebelușul lor este băiat. Mai târziu, la serviciu, John primește un telefon de la Anna spunându-i că ar trebui să iasă la prânz, dar el se enervează și Anna închide legătura cu el. Apoi, John evită toate apelurile de la Anna. În cele din urmă, el răspunde și ea îl întreabă de ce o minte că are întâlniri. Anna intră în ușa biroului său și încearcă să-l seducă, dar șeful său intră și John o îndeamnă pe Anna să plece.
Anna îi dezvăluie mai târziu sentimentele ei lui John și devine indignată când spune că nu simte la fel. John este capabil să o calmeze pe Anna, dar Anna fuge din pensiune în casa principală și ridică un cuțit. Poliția ajunge și Anna minte și spune că ea și John fac sex în fiecare seară. Laura și John află apoi că Anna a comandat un medicament care îi va pune capăt sarcinii. Laura și John inventează un plan pentru a-și recupera copilul nenăscut făcându-l pe John să acționeze ca și când ar împărtăși sentimentele Anei. John și Anna se întâlnesc la acvariu. Pe măsură ce Anna crede că se joacă, se îndepărtează. John o oprește și o sărută puternic și o roagă să vină cu el până la casa lacului familiei.
Filmul a fost nominalizat la Canadian Society of Cinematographers Awards 2017.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul When the Bough Breaks - Când se rupe craca (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |