Ken Park - Ken Park (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 605 | Erotice
24
Iul
BluRay 720pDescriere Film:

Personajul principal , Ken Park (poreclit „Krap Nek”, cu numele și prenumele scrise și pronunțate înapoi), este un adolescent care face skateboarding în Visalia, California . Ajunge la un parc de skate, pe care îl așază în mod obișnuit în mijloc, pune la punct o cameră video , zâmbește și se împușcă în templu cu o armă de mână. 

Regizor: Larry Clark, Edward Lachman
Scenariu: Harmony Korine, Larry Clark

Spermula (1976)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 137 | Erotice
23
Iul
BluRay 720pDescriere Film: O societate secretă notorie cunoscută sub numele de Spermula plănuiește să se întoarcă din viitor și să cucerească Pământul prin sterilizarea populației masculine.
Regizor: Charles Matton
Scenariu: Charles Matton
BluRay 720pDescriere Film: În Buenos Aires, Eloy este la un pas de bărbăție. Studiază fizica, ajută la afacerea cu piatră de mormânt a familiei și face publicitate - împărțind fluturași în timp ce merge pe piloni sau poartă un costum de empanada. Când tatăl său melancolic moare, Eloy își imaginează că tatăl său îl vizitează noaptea; explicația este mai pietonală - Eloy a început somnambulismul. Lucrurile se schimbă brusc: în timpul somnambulului, el cade printr-un luminator deschis în patul lui Elvira, o tânără din Barcelona care își vizitează bunica. Elvira îl invită pe Eloy să devină iubitul ei și îl învață sexul tantric. Eloy descoperă fericirea.
Regizor: Eliseo Subiela
Scenariu: Eliseo Subiela

Elena Undone - Elena Undone (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 844 | Erotice
09
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: Potecile lui Elena Winters ( Necar Zadegan ), mama și soția pastorului, și ale lui Peyton Lombard ( Traci Dinwiddie ), un cunoscut scriitor lesbian, se întâlnesc la întâmplare. Instantaneu, se simt atrași unul față de celălalt și în cele din urmă se îndrăgostesc.
Filmul se deschide în două locuri - urmărindu-i pe cei doi protagoniști - mai întâi, în cadrul unei biserici, unde fiul Elenei, Nash, refuză să susțină un protest anti-homosexual și apoi în cadrul unei slujbe de pomenire pentru mama lui Peyton.
Elena și soțul ei Barry ( Gary Weeks ) încearcă să conceapă, dar devine clar că eforturile lor nu au avut succes atunci când Barry o mustră pe Elena după ce a început menstruația. Peyton începe să curățe lucrurile mamei sale, având flashback-uri ale mamei ei cu probleme emoționale în timp ce lucrează. Peyton găsește o casetă intitulată „Women's Glory Project” cu lucrurile ei și devine obsedată de ea de ceva timp.
Regizor: Nicole Conn
Scenariu: Nicole Conn

Dieta sexului - Diet of Sex (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 994 | Erotice
24
Apr
HDRip 720pDescriere Film: O întâlnire „întâmplătoare” pe stradă, vă oferă ocazia lui Agata și Marc de a se ajuta reciproc să depășească inerția vieții lor. Obosită să meargă din pat în pat și băiat în băiat, Agata se confruntă cu provocarea de a rămâne, nu de a fugi la probleme. Dar Agata nu știe ce nu este în regulă, simte o barieră în calea relațiilor sexuale. Părinții lui Agata au adăugat situației, un umor suplimentar și probleme. Erotismul, senzualitatea, tensiunea și umorul fac din acest film un nou stil de filmare, în care corpurile nu se ascund și scenele sexuale sunt afișate în mod natural, deschis. Dieta sexuală conține secvențe sexuale explicite împletite cu o poveste captivantă. Un nou gen sau o nouă calificare, care nu va lăsa pe nimeni indiferent.
Regizor: Borja Brun
Scenariu: Miguel Ángel Blanco,Borja Brun
BluRay 720pDescriere Film:

Într-o secție de psihiatrie din New York , fotoreporterul Emanuelle află despre o fată de acolo care a fost găsită în pădurea tropicală amazoniană . Emanuelle descoperă că pare să fi fost crescută de Apiaca , un trib de canibali despre care se crede că se pierde. Ea îl contactează pe profesorul Mark Lester, curatorul de la Muzeul American de Istorie Naturală și îl convinge să vină cu ea în Amazon.

Regizor: Joe D'Amato
Scenariu: Joe D'Amato, Romano Scandariato

Unele fete o fac - Some Girls Do (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 509 | Erotice
20
Mar
BluRay 720pDescriere Film: O serie de accidente inexplicabile s-au abătut asupra dezvoltării primului avion de zbor supersonic din lume , SST1 - un bărbat este victima unei stewardese aeriene omicide (o Maria Aitken necreditată ) și două femei ( Yutte Stensgaard și o Joanna Lumley necreditată ) efectuează acte de sabotaj separate în timpul testelor. Ministerul Aerului îl solicită pe Hugh „Bulldog” Drummond ( Richard Johnson ) să investigheze.
Ajutat de blonda americană Flicky ( Sydne Rome ), Drummond descoperă un complot al creierului criminal Carl Petersen ( James Villiers ), care va câștiga opt milioane de lire sterline dacă aeronava nu este pregătită până la o anumită dată. Petersen, asistat de frumoși dar mortali asasini Helga ( Daliah Lavi ) și Pandora ( Beba Lončar ), a dezvoltat o serie de roboți.
Regizor: Ralph Thomas
Scenariu: David D. Osborn,Liz Charles-Williams,Herman C. McNeile

Veri duiosi - Tender Cousins (1980)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 892 | Erotice
20
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Povestea începe la 5 iulie 1939. Filmul se deschide cu o narațiune a lui Julien, care afirmă că va avea 15 ani și că este îndrăgostit de verișoara lui Julia și, de asemenea, că sora mai mică a lui Julia, Poune, este îndrăgostită de l. Sora lui, obsedată de sine, Claire este pe cale să se căsătorească pentru bani. Locuiește cu mama sa, care a primit pensionari din cauza dificultăților financiare: un profesor german care a fugit de naziști , fiica sa și o actriță care se stinge, Clementine.
Regizor: David Hamilton
Scenariu: Pascal Lainé,Josiane Lévêque,Claude d'Anna

The Hot Girl Juliet - La caliente niña Julieta (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 885 | Erotice
13
Mar
BluRay 360pDescriere Film: Julieta și Pierre formează un cuplu a cărui căsnicie este la fel de îndepărtată ca a lui Mario și Silvia. Sunt foarte buni prieteni și uneori iau cina împreună. Din această cauză, Mario se îndrăgostește de Julieta și Pierre de Silvia.
Regizor: Ignacio F. Iquino
Scenariu: Ignacio F. Iquino,Ricard Reguant
BluRay 720pDescriere Film: In Venetia secolului XVI soseste un tanar strain care nu cunoaste locurile si obiceiurile. Descopera destul de repede frumusetile zonei, impresionante pe timp de zi, iar noaptea moravurile usoare ale locuitorilor. La fiecare colt de strada prostituatele isi etaleaza farmecele, insa tanarul Giulio este atras de o femeie casatorita al carei sot nu este in oras. El este insa cautat si de o vaduva bogata si nu stie ce sa aleaga...
Regizor: Mauro Bolognini
Scenariu: Massimo Franciosa, Mauro Bolognini
1 2 3 ... 6 7 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.