BluRay 720pDescriere Film: Două fete pariziene, Nathalie (Revel), o stripteuză la un bar și Sandrine (Seyvecou), un barman, conspiră să urce pe scara socială a Parisului când încep să locuiască împreună.
Proprietarul clubului îi dă lui Sandrine un ultimatum pentru a face sex cu un client plătitor. Nathalie, după ce și-a terminat tura, o apără și o descurajează pe Sandrine să accepte oferta, iar ambele fete sunt concediate. Sandrine, după ce a rămas în urmă cu chiria, este sigură că proprietarul o va da afară mai ales că este șomeră, dar Nathalie se oferă să-și împartă apartamentul cu Sandrine pentru o vreme.
Fetele decid să urce pe scara corporativă exploatându-și sex-appeal-ul și obțin locuri de muncă ca secretare într-o corporație bancară. Sandrine este trimisă la sediul central, iar Nathalie este trimisă la departamentul de resurse umane.
Regizor: Jean-Claude Brisseau
Scenariu: Jean-Claude Brisseau

28 Hotel Rooms (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 24 | Erotice
28
Ian
720p WEBRipDescriere Film: Un romancier și un contabil corporativ duc o aventură pe o perioadă de câțiva ani, întâlnindu-se doar atunci când fiecare călătorește pentru muncă într-un oraș departe de casele lor. Filmul are o abordare minimalistă: constă în întregime din scene între ei doi în camere de hotel.
Regizor: Matt Ross
Scenariu: Matt Ross

Q – Desire (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 929 | Erotice
28
Ian
BluRay 720pDescriere Film: Situată în Cherbourg, Franța și într-un context social deteriorat de o criză economică la nivel național, viața mai multor persoane este răsturnată după ce o întâlnesc pe Cecile, un personaj care simbolizează dorința. Cecile este o tânără de 20 de ani, al cărei tată a murit recent și se pregătește să-și îngroape durerea, având relații sexuale cu diverși iubitori de oameni pe care îi cunoaște și nu îi cunoaște. Șansa este iubitul Cecilei și un criminal mic care o iubește, dar el nu poate satisface dorințele sale carnale constante. Matt este un mecanic prieten al Chance a cărui prietenă Alice refuză să întrețină relații sexuale cu el. Cecile le dă sfaturi prietenilor ei despre cum și cum să nu-i placă pe bărbați și femei. Incapabilă să găsească pacea interioară prin diferite întâlniri sexuale cu Chance, Matt și chiar Alice, Cecile descoperă în cele din urmă o altă cale spre vindecare.
Regizor: Laurent Bouhnik
Scenariu: Laurent Bouhnik

Cheia - The Key - La chiave (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1052 | Erotice
28
Ian
BluRay 720pDescriere Film: În 1940, Veneția, după douăzeci de ani de căsătorie, un profesor și soția sa mai tânără sunt martori la scăderea pasiunii. Acum, nu mai rămâne decât să mărturisim gândurile stârnitoare unui jurnal elaborat care speră să se elibereze de legături și inhibiții.
Disperat după 20 de ani de căsătorie din cauza incapacității sale de a-și trezi frumoasa, dar inhibată soție, Teresa, profesorul de artă pensionat Nino Rolfe își înregistrează dragostea pentru ea și frustrarea într-un jurnal pe care îl încuie în biroul său, lăsând cheia pentru ea. Când ea se stinge după o petrecere, el o dezbracă și logodnicul fiicei lor Laszlo administrează o injecție. Laszlo, care și-a mângâiat sub feză furișul în timpul injecției, este, de asemenea, confiscată de dorința pentru Tereza.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Jun'ichirô Tanizaki , Tinto Brass

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1876 | Erotice
28
Ian
BluRay 720pDescriere Film:

La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză. De asemenea, în apartament se află tatăl său la pat, Alberto, a cărui asistentă medicală Fausta are grijă de nevoile sale medicale și sexuale. Dodo retras nu răspunde la comportamentul ei provocator și este respins de sexualitatea rampantă a tatălui său. O parte din necazurile sale este că era prea aproape de mama sa, acum moartă, care nu numai că trebuia să satisfacă nevoile soțului ei, ci și că trebuia să-l împartă cu nenumărate alte femei. Dar principala sa problemă este că frumoasa și sexy soția sa, Silvia, care a intrat în viața sa liniștită și studioasă, a dispărut cu un alt bărbat.

Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass, Alberto Moravia
WEBRip 720pDescriere Film: O femeie în vârstă de 24 de ani, căsătorită fericită, care are o dorință inexplicabilă, destul de neliniștită, de a-și trăi în cele din urmă viața intens, îi redistribuie escapadelor extraconjugale soțului ei intenționând să le condimenteze căsnicia.
Diana ( Claudia Koll ) este o soție romană fericită căsătorită cu simpaticul Paolo (Paolo Lanza), dar este dornică să joace jocuri benigne de seducție cu alți bărbați, rezistând în același timp la progresele proprietarului elegant al magazinului de lenjerie Silvio (Renzo Rinaldi) și își povestește aventurile.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass
WEBRi 264pDescriere Film: Filmul redă povestea sexuală a unui regizor din viața sa la vârsta de 5, 12 și 16 ani, un bărbat care se lansează în primul său film în Tunisia anilor 1950 și, în cele din urmă, la viața sa actuală. Pe parcurs, în adolescență, are aventuri sexuale cu o femeie mai în vârstă, se implică într-un cuplu italian din Tunisia, care culminează cu uciderea unui băiat local și crima brutală de răzbunare a femeii și, în cele din urmă, este căsătorită cu o femeie rece.
Regizor: Mike Figgis
Scenariu: Mike Figgis

Elena Undone - Elena Undone (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1039 | Erotice
02
Ian
WEBRip 720pDescriere Film: Potecile lui Elena Winters ( Necar Zadegan ), mama și soția pastorului, și ale lui Peyton Lombard ( Traci Dinwiddie ), un cunoscut scriitor lesbian, se întâlnesc la întâmplare. Instantaneu, se simt atrași unul față de celălalt și în cele din urmă se îndrăgostesc.
Filmul se deschide în două locuri - urmărindu-i pe cei doi protagoniști - mai întâi, în cadrul unei biserici, unde fiul Elenei, Nash, refuză să susțină un protest anti-homosexual și apoi în cadrul unei slujbe de pomenire pentru mama lui Peyton.
Elena și soțul ei Barry ( Gary Weeks ) încearcă să conceapă, dar devine clar că eforturile lor nu au avut succes atunci când Barry o mustră pe Elena după ce a început menstruația. Peyton începe să curățe lucrurile mamei sale, având flashback-uri ale mamei ei cu probleme emoționale în timp ce lucrează. Peyton găsește o casetă intitulată „Women's Glory Project” cu lucrurile ei și devine obsedată de ea de ceva timp.
Regizor: Nicole Conn
Scenariu: Nicole Conn

Lianna - Lianna (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 855 | Erotice
02
Ian
WEBRip 720pDescriere Film: Lianna este căsătorită cu un profesor de film și media la o universitate dintr-un oraș din New Jersey, de dimensiuni medii, și are doi copii. Pentru a-i oferi soțului ei libertatea mai mare pe care o dorește și pentru a-i aborda plictiseala, ea ia o oră de psihologie a copilului cu prietena ei, Sandy.
Devenind mai implicată în clasă, își dă seama că are o pasiune asupra instructorului, Ruth. Ruth o invită pe Lianna acasă la cină și vorbesc în noapte, Lianna explicându-i că era studentă absolventă și căsătorită cu profesorul ei. În cele din urmă încep o aventură, complicată de aventura soțului Liannei cu un student. Lianna își exprimă interesul de a-și părăsi soțul pentru Ruth, dar Ruth se întoarce, avertizându-o pe Lianna că trăia cu o altă femeie i-ar pune în pericol cariera și că are un partener în alt oraș.
Regizor: John Sayles
Scenariu: John Sayles

Ken Park - Ken Park (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 845 | Erotice
31
Dec
BluRay 720pDescriere Film:

Personajul principal , Ken Park (poreclit „Krap Nek”, cu numele și prenumele scrise și pronunțate înapoi), este un adolescent care face skateboarding în Visalia, California . Ajunge la un parc de skate, pe care îl așază în mod obișnuit în mijloc, pune la punct o cameră video , zâmbește și se împușcă în templu cu o armă de mână. 

Regizor: Larry Clark, Edward Lachman
Scenariu: Harmony Korine, Larry Clark
1 2 3 ... 6 7 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.