Dieta sexului - Diet of Sex (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 737 | Erotice
24
Apr
HDRip 720pDescriere Film: O întâlnire „întâmplătoare” pe stradă, vă oferă ocazia lui Agata și Marc de a se ajuta reciproc să depășească inerția vieții lor. Obosită să meargă din pat în pat și băiat în băiat, Agata se confruntă cu provocarea de a rămâne, nu de a fugi la probleme. Dar Agata nu știe ce nu este în regulă, simte o barieră în calea relațiilor sexuale. Părinții lui Agata au adăugat situației, un umor suplimentar și probleme. Erotismul, senzualitatea, tensiunea și umorul fac din acest film un nou stil de filmare, în care corpurile nu se ascund și scenele sexuale sunt afișate în mod natural, deschis. Dieta sexuală conține secvențe sexuale explicite împletite cu o poveste captivantă. Un nou gen sau o nouă calificare, care nu va lăsa pe nimeni indiferent.
Regizor: Borja Brun
Scenariu: Miguel Ángel Blanco,Borja Brun
BluRay 720pDescriere Film:

Într-o secție de psihiatrie din New York , fotoreporterul Emanuelle află despre o fată de acolo care a fost găsită în pădurea tropicală amazoniană . Emanuelle descoperă că pare să fi fost crescută de Apiaca , un trib de canibali despre care se crede că se pierde. Ea îl contactează pe profesorul Mark Lester, curatorul de la Muzeul American de Istorie Naturală și îl convinge să vină cu ea în Amazon.

Regizor: Joe D'Amato
Scenariu: Joe D'Amato, Romano Scandariato

Unele fete o fac - Some Girls Do (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 348 | Erotice
20
Mar
BluRay 720pDescriere Film: O serie de accidente inexplicabile s-au abătut asupra dezvoltării primului avion de zbor supersonic din lume , SST1 - un bărbat este victima unei stewardese aeriene omicide (o Maria Aitken necreditată ) și două femei ( Yutte Stensgaard și o Joanna Lumley necreditată ) efectuează acte de sabotaj separate în timpul testelor. Ministerul Aerului îl solicită pe Hugh „Bulldog” Drummond ( Richard Johnson ) să investigheze.
Ajutat de blonda americană Flicky ( Sydne Rome ), Drummond descoperă un complot al creierului criminal Carl Petersen ( James Villiers ), care va câștiga opt milioane de lire sterline dacă aeronava nu este pregătită până la o anumită dată. Petersen, asistat de frumoși dar mortali asasini Helga ( Daliah Lavi ) și Pandora ( Beba Lončar ), a dezvoltat o serie de roboți.
Regizor: Ralph Thomas
Scenariu: David D. Osborn,Liz Charles-Williams,Herman C. McNeile

Veri duiosi - Tender Cousins (1980)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 422 | Erotice
20
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Povestea începe la 5 iulie 1939. Filmul se deschide cu o narațiune a lui Julien, care afirmă că va avea 15 ani și că este îndrăgostit de verișoara lui Julia și, de asemenea, că sora mai mică a lui Julia, Poune, este îndrăgostită de l. Sora lui, obsedată de sine, Claire este pe cale să se căsătorească pentru bani. Locuiește cu mama sa, care a primit pensionari din cauza dificultăților financiare: un profesor german care a fugit de naziști , fiica sa și o actriță care se stinge, Clementine.
Regizor: David Hamilton
Scenariu: Pascal Lainé,Josiane Lévêque,Claude d'Anna

The Hot Girl Juliet - La caliente niña Julieta (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 509 | Erotice
13
Mar
BluRay 360pDescriere Film: Julieta și Pierre formează un cuplu a cărui căsnicie este la fel de îndepărtată ca a lui Mario și Silvia. Sunt foarte buni prieteni și uneori iau cina împreună. Din această cauză, Mario se îndrăgostește de Julieta și Pierre de Silvia.
Regizor: Ignacio F. Iquino
Scenariu: Ignacio F. Iquino,Ricard Reguant
BluRay 720pDescriere Film: In Venetia secolului XVI soseste un tanar strain care nu cunoaste locurile si obiceiurile. Descopera destul de repede frumusetile zonei, impresionante pe timp de zi, iar noaptea moravurile usoare ale locuitorilor. La fiecare colt de strada prostituatele isi etaleaza farmecele, insa tanarul Giulio este atras de o femeie casatorita al carei sot nu este in oras. El este insa cautat si de o vaduva bogata si nu stie ce sa aleaga...
Regizor: Mauro Bolognini
Scenariu: Massimo Franciosa, Mauro Bolognini

La donna lupo - The Man-Eater - Femeia lup (1999)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 715 | Erotice
05
Mar
BluRay 720pDescriere Film: La donna lupo (1999) Aceasta este povestea unei femei siciliene care încearcă să aibă avid cât mai multe aventuri sexuale posibil. Folosește identități și personalități diferite, dar nu se poate opri din colectarea aventurilor. Într-o zi o întâlnește pe Valerio, un tânăr student care se îndrăgostește de ea.
Regizor: Aurelio Grimaldi
Scenariu: Aurelio Grimaldi, Michele Lo Foco

L'alcova (1985)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 312 | Erotice
22
Feb
BluRay 360pDescriere Film: Un soldat englez (Cliver) se întoarce acasă din războiul Zulu cu fiica unui rege tribal (Gemser) ca sclavă (un dar pe care i-a fost dat pentru salvarea vieții regilor). Prada de război, știi? În timp ce el a fost plecat, soția lui a avut o aventură cu femeia menajeră (Belle).
Regizor: Joe D'Amato
Scenariu: Ugo Moretti

Plaisir à trois - Fun for Three (1974)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 246 | Erotice
22
Feb
BluRay 720pDescriere Film: După eliberarea ei recentă dintr-o instituție de îngrijire psihiatrică profundă, o contesă în stil libertin se întoarce la căile ei foarte malefice și își fixează ochii pe o fată drăguță cu intenția de a o distruge după ce i-a corupt complet trupul și sufletul.
Regizor: Jesús Franco
Scenariu: Jesús Franco,Alain Petitm,Marquis de Sade

O poveste de iubire - Kama Sutra A Tale Of Love (1996)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 428 | Erotice
22
Feb
BluRay 720pDescriere Film: În India secolului al XVI-lea , Tara este o prințesă, în timp ce Maya este frumoasa ei servitoare. Sunt cei mai buni prieteni, dar există un curent de gelozie și resentimente, simbolizat prin faptul că Maya primește hainele Tarei pentru mâini și niciodată nimic nou de purtat. Pe măsură ce fetele se apropie de vârsta căsătoriei, Tara se supără că Maya este o dansatoare clasică mai bună decât ea și că părinții și fratele ei cocoșat, Prințul Bikram (alias "Biki") arată afecțiune pentru servitorul ei.
Tara este pregătit să se căsătorească cu prințul Raj Singh, dar când prințul vine să-și vadă viitoarea soție, el este îndrăgostit instantaneu de Maya. Observând acest lucru, Tara scuipă în fața Mayei și o trimite de la nuntă în lacrimi. Maya se răzbună căutându-l pe Raj și având relații sexuale cu el, înainte ca acesta să finalizeze ritualurile de căsătorie cu Tara; Biki, ascunzându-se, îi urmărește pe cei doi.
Regizor: Mira Nair
Scenariu: Helena Kriel,Mira Nair,Wajida Tabassum
1 2 3 ... 6 7 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.