Château de dames - Tension in the House of Skin (1993)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 193 | Adult
24
Ian
BluRay 320p

Titlu Filmului Château de dames - Tension in the House of Skin (1993)

În acest magnific castel cu camere uriașe decorate cu aurire bogată, Babeth va descoperi femei și bărbați cu comportament ciudat. În cuplări incredibile, femei de înaltă clasă, îmbrăcate în lenjerie rafinată sau încinse cu ținute din piele, se oferă stăpânilor lor cu supunere totală...
Aurora este atât voyeuse, care aruncă o privire la riturile sexuale (în principal grupurile de trei) care se desfășoară în castel sau participă la ele. Indiciul cheie pentru ea este că îi vede pe mulți dintre oameni, inclusiv pe soțul ei, Francois, purtând același inel negru distinctiv, așa că suspiciunile ei despre soțul ei sunt trezite. Dar ea nu reușește să le acționeze și devine un membru de cult până la sfârșitul filmului, nedorind la început, dar într-un mod adevărat porno, bucurându-se de sex și de conversie.
Acesta este exact ceea ce lipsește din zecile de noi funcții BDSM realizate de Jacky și alții, care ratează întreaga idee. Suspansul și rezistența împotriva devenirii unui sclav sau supus sunt cele care creează tensiune dramatică și permit unei povești să se desfășoare într-un mod interesant. În schimb, obținem non-povestiri plictisitoare și repetitive despre femei tinere care pur și simplu mor de gând să devină supuse și, între ele, propaganda vărsată despre cât de minunată poate fi acea experiență „eliberatoare”, privitorul pur și simplu urmărește sexul și sclavia desfășurarea fără niciun conflict. Aurora poate ceda în cele din urmă, dar povestea ei merită urmărită tocmai pentru că este o eroină în pericol de o oră și jumătate, nu doar o interpretă de sex care trece prin mișcare.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3

Vezi filmul Château de dames - Tension in the House of Skin (1993) la o calitate bună

avatar