Wetlands - Feuchtgebiete (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 25 | Romantice
24
Ian
720p BluRay

Titlu Filmului Wetlands - Feuchtgebiete (2013)

Helen, în vârstă de 18 ani, folosește legume pentru masturbare și consideră că igiena corporală este supraevaluată în societatea noastră. Ea îi provoacă pe alții spunând și făcând lucruri pe care majoritatea oamenilor nici nu ar îndrăzni să și le imagineze. Ea este aventuroasă din punct de vedere sexual și vizitează un bordel pentru a experimenta starea cu o altă femeie.
Părinții lui Helen sunt divorțați și își dorește cu disperare să se întoarcă împreună. Dar mama ei este depresivă, obsedată de igienă și instabilă mental, iar tatăl ei este insensibil și pare să nu bage în seamă ceea ce cred oamenii din jurul lui. Ea are, de asemenea, un frate mai mic, tăcut, pe care îl tachinează luându-i ursulețul de pluș.
Helen se simte singură și neiubită pe lume. Doar cea mai bună prietenă a ei, Corinna, o face să se simtă confortabil. Împreună încalcă multe dintre tabuurile societății.
Rărbierindu-și părul anal prea repede, se tunde rău și trebuie să meargă la spital. Acolo plănuiește să-și reunească părinții și o fermecă pe frumoasa ei asistentă Robin, care încă suferă de o relație cu o altă asistentă de doi ani în urmă. Acea asistentă nu se înțelege cu Helen și este încă îndrăgostită de Robin. Ea îi îngreunează viața în spital, dar Helen și Robin se îndrăgostesc în timpul șederii ei la spital.
Comportamentul lui Helen se dezvăluie a fi legat de o experiență traumatizantă pe care a avut-o când avea opt ani, când și-a găsit mama încercând să se sinucidă și pe frățiorul lui Helen folosind gazul din cuptor. La sfârșitul filmului, Helen reflectă asupra acelei traume spunând că în sfârșit a vorbit cu fratele ei mai mic despre acea experiență și că a fost cea mai grea discuție pe care a avut-o vreodată. În cele din urmă, în timp ce se află cu Robin în duba lui care iese din spital, își vede părinții întâlnindu-se în sfârșit în parcare și îi cere lui Robin să continue să conducă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Wetlands - Feuchtgebiete (2013) la o calitate bună

avatar