Butterfly - Fluture (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 58 | Dragoste
21
Feb
WEBRip 1080p

Titlu Filmului Butterfly - Fluture (1981)

În 1937, într-un mic oraș minier din Nevada - Arizonala frontieră, Jess Tyler este îngrijitorul unei mine de argint neutilizate. Soția sa, Belle Morgan, l-a părăsit cu 10 ani mai devreme și și-a luat cu ea fiicele, Janey și Kady, când a fugit cu un alt bărbat, Moke Blue. Kady, în vârstă de 17 ani, apare la Jess, spunându-i că mama ei conduce un bordel, iar unul dintre clienți a făcut-o însărcinată cu un fiu, Danny. Tatăl lui Danny, Wash Gillespie, este fiul proprietarului bogat de mine care a refuzat să se căsătorească cu ea. Kady îi este foame de bani și s-a întors acasă pentru a fura argint din mină. Jess, inițial opusă furtului de argint din mină, cedează și spune că pot lua mici resturi după ce îl seduce. Lucrează împreună în mină; după aceea, în timp ce Kady face o baie, Jess ajunge să-i facă un masaj, dar nu mai face sex.
Curând după aceea, Wash ajunge în oraș și îi propune lui Kady, iar ea acceptă. Suferită de tuberculoză severă , Belle ajunge împreună cu Blue și un prieten comun, Ed Lamey, pentru a sărbători logodna lui Wash. Blue insinuează că știe despre furt și, în timp ce ceilalți sunt în afara casei, Belle îl înjunghie cu un știft de pălărie. Jess își dă seama că Ed trebuie să fi asistat la furt și i-a spus lui Blue. Jess se grăbește spre mină, unde Blue îl jefuiește cu argint și îl batjocorește. Jess vede un semn de naștere lângă buric, care este similar cu cel al bebelușului Danny și crede că Blue este tatăl lui Danny. Înfuriat, Jess îl împușcă. Înainte ca Jess să-l lase să moară, Blue dezvăluie că Kady este fiica sa.
Revenind la Gillespies, Jess minte și le spune că Danny este fiul lui Blue. Wash decide să întrerupă logodna, dar Jess îl împiedică să vorbească el însuși cu Kady. Când Wash nu reușește să sosească în ziua nunții, ea recurge descurajată la planul ei original de a fura argintul. Merge la mină cu Jess, unde cei doi fac sex în timp ce Ed privește. Poliția iese cu mandate pentru arestarea lui Jess și Kady și sunt acuzați de incest .
În cadrul unei ședințe, judecătorul Rauch a numit-o „o crimă împotriva naturii, șocantă și respingătoare pentru orice sentiment de bază al adecvării, decenței și bunei cetățenii”. Jess se declară vinovat, spunând că a forțat-o, astfel încât Kady să nu fie pedepsită. Jess este condamnată la 10 ani de închisoare, iar Kady obiectează, spunând că nu a fost niciodată forțată, iar judecătorul o amenință cu școala de reformă și 10 ani de închisoare, precum și Danny fiind secția statului. Jess dezvăluie că Moke Blue este adevăratul ei tată și dovada este semnul nașterii „fluture”. Ed dezvăluie că este fratele vitreg al lui Moke Blue și are aceeași marcă de naștere și nu i-a spus din cauza argintului. Cazul este respins.
Wash îl așteaptă în fața tribunalului pe Kady, care își dă seama ce a făcut Jess și este furios, dar îl iartă repede. Ea spune că îl iubește, dar diferit de felul în care o iubește pe Wash. Ea alege Wash din cauza vieții pe care o poate oferi lui Danny.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Butterfly - Fluture (1981) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |