Melissa P. - Melissa P. (2005)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 312 | Romantice
31
Oct
WEBRip 720p

Titlu Filmului Melissa P. - Melissa P. (2005)

Melissa este o fată timidă de 15 ani, care locuiește cu mama ei Daria și cu bunica ei fumătoare, Elvira, în timp ce tatăl ei lucrează în străinătate la o platformă petrolieră. Are o relație strânsă cu bunica, dar se simte din ce în ce mai îndepărtată de mama ei. Într-o după-amiază de vară, Melissa și cea mai bună prietenă a ei Manuela participă la o petrecere la piscină la casa lui Daniele, un băiat bogat și atrăgător de la școală, pe care Melissa îl îndrăgostește. Daniele o duce pe Melissa într-un loc retras, unde vorbesc o vreme înainte ca el să o facă să facă sex oral cu el. În ciuda întâlnirii mai puțin romantice, sentimentele Melisei pentru Daniele se intensifică.
După încercări eșuate de a atrage atenția lui Daniele, Melissa merge la un bar unde stă cu prietenii. Daniele o ia apoi pe Melissa la el și își pierde virginitatea față de el. Ea îi spune că îl iubește, dar el o respinge cu răceală. Umilită, Melissa promite să nu lase pe nimeni să o mai rănească și să se gândească doar la propria ei plăcere.
Părinții lui Melissa decid că cel mai bine este să o trimită pe Elvira la o casă de bătrâni din cauza afecțiunii inimii sale, ceea ce conduce în continuare o pană între Melissa și mama ei. Când Elvira vine acasă de Crăciun, simte că Melissa trece printr-un moment dificil și încearcă să o alerteze pe Daria, care nu este complet conștientă.
Într-o zi, Melissa primește un telefon de la Daniele, care spune că are o surpriză și îi cere să vină la el. Acolo, Daniele și prietenul său Arnaldo au condus-o în trei. Deși inițial reticentă, Melissa decide să preia controlul asupra situației și să-și exploreze sexualitatea. La școală, jurnalul Melissei - în care își detaliază întâlnirile sexuale - cade în mâinile unui coleg de clasă, care îl citește în glumă cu voce tare altor elevi, inclusiv Manuela. Melissa o învinovățește pe Manuela pentru asta și cei doi au o cădere.
Arnaldo o sună pe Melissa cerându-i să se întâlnească cu el. O duce la un subsol subteran, unde o leagă la ochi și o face să facă sex oral cu el și cu alți patru tineri. Când Daria vine acasă, este îngrijorată să afle că Melissa nu este acasă. Intră în camera Melissei și își găsește jurnalul, șocat de conținutul ei. În timp ce încearcă fără succes să o sune pe Melissa, Daria merge la casa de îngrijire medicală pentru a o vedea pe Elvira, dar în curând este sesizată cu privire la moartea ei.
Între timp, Melissa merge la apartamentul unui bărbat mai în vârstă pe care l-a întâlnit într-o cameră de chat, căruia îi face plăcere să fie biciuită. Cu toate acestea, el devine în curând violent pe măsură ce începe să o biciuiască pe Melissa, speriat-o. Ea reușește să fugă și se repede la casa de bătrâni. Când se confruntă cu mama ei despre jurnalul ei, Melissa confirmă că lucrurile pe care le-a scris în el sunt adevărate. Cei doi împărtășesc o îmbrățișare lacrimă, deoarece Daria își cere scuze pentru că este atât de ignorantă.
În ultima zi de școală, Melissa și Manuela își reaprind prietenia. Arnaldo îl confruntă pe Daniele despre relațiile sexuale cu iubita lui, înainte de a-l trânti în față. Un student timid, excentric, pe nume Marco, care de mult timp se îndrăgostește de Melissa, în cele din urmă își dă curajul să se apropie de ea. El spune că se va transfera la o școală de artă, arătându-i un caiet cu schițe pe care le-a făcut despre ea. El desenează o ultimă schiță a ei înainte de a se săruta pe obraz. După ce Marco pleacă, Daniele apare și o invită pe Melissa la o petrecere la el acea noapte; ea acceptă fără tragere de inimă. La petrecere, Melissa sare de pe o stâncă în mare, în timp ce Manuela, Daniele și alți petrecăreți privesc îngroziți. Apoi iese la suprafață cu un zâmbet pe față. Melissa și mama ei aduc flori în mormântul Elvira, iar cei doi se îmbrățișează cu bucurie.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Melissa P. - Melissa P. (2005) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |