Thelma (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 68 | Dragoste
31
Dec
BluRay 720p

Titlu Filmului Thelma (2017)

Thelma este o tânără singură și reprimată dintr-o familie creștină ultra-religioasă care a trăit o viață adăpostită sub protecția tatălui ei, Trond, și a mamei cu dizabilități, Unni. Ea se luptă să-și facă prieteni și, la scurt timp după ce s-a mutat la Oslo pentru a merge la universitate, începe să aibă crize epileptice inexplicabile . Când întâlnește o altă studentă, Anja, descoperă că sentimentele ei pentru Anja declanșează puteri psihocinetice incontrolabile . Thelma suferă multă vinovăție pentru sentimentele ei pentru Anja și își dorește să nu fie îndrăgostită de ea.
În timp ce trece printr-un test de tomografie cerebrală pentru a găsi cauza crizelor ei, începe să se gândească la Anja și, în timp ce se concentrează asupra ei, puterea Thelmei este pusă în mișcare și ea, inconștient și fără să vrea, o face pe Anja să dispară în spațiul gol. Mâhnită și confuză de dispariția bruscă a Anjei, Thelma se întoarce acasă și curând își amintește că când era mică avea un frățior. Odată, când s-a simțit neglijată și geloasă pe atenția acordată fratelui ei mai mic și și-a dorit ca acesta să tacă și să plece, ea l-a făcut involuntar să se teleporteze din pătuțul său și să reapară sub canapea. Într-un ultim incident tragic, ea l-a făcut să dispară din baie și a fost găsit prins sub gheața unui lac înghețat de tatăl ei. Traumatizată, mama Thelmei a încercat să-și ia viața sărind de pe un pod, dar în schimb încercarea eșuată a lăsat-o invalidă. Thelma uitase aceste evenimente. Dându-și seama de suferința ei totală, părinții îi spun adevărul, și anume că ea este cumva capabilă să manifeste tot ce își dorește profund și că a moștenit aceeași abilitate inexplicabilă de la bunica ei, care s-a învinuit pentru dispariția bunicului Thelmei și a fost ținută sedată. într-un azil de bătrâni psihiatric de Trond. Thelma percepe că părinții ei au o soartă similară în minte pentru ea. bunicul lui și a fost ținut sedat într-un azil de bătrâni psihiatric de Trond. Thelma percepe că părinții ei au o soartă similară în minte pentru ea. bunicul lui și a fost ținut sedat într-un azil de bătrâni psihiatric de Trond. Thelma percepe că părinții ei au o soartă similară în minte pentru ea.
Mai devreme, în timp ce o vizita pe Anja, Thelma și-a amintit cum tatăl ei i-a ținut odată mâna peste o lumânare aprinsă până aproape că a ars, astfel încât să poată simți cum era focul etern al Iadului. Ea provoacă moartea tatălui ei făcându-l telekinetic să se autoardă în timp ce merge cu barca pe lacul neînghețat. Thelma își dă seama că puterea ei poate reda viața și atunci când reînvie o mică pasăre moartă. Ea începe să înțeleagă că capacitatea ei supranaturală este, de asemenea, un dar și o folosește pentru a-și vindeca mama, făcând-o capabilă să meargă din nou. Odată cu realizarea că își poate chema puterea, Thelma este capabilă să o controleze în cele din urmă și o aduce pe Anja înapoi la existență. Se întoarce la facultate, acum cu Anja drept prietenă într-o relație fără vinovăție.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Thelma (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |