Two Moon Junction - Doua joncțiuni lunare (1988)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 122 | Romantice
01
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Two Moon Junction - Doua joncțiuni lunare (1988)

April Delongpre ( Sherilyn Fenn ) este fiica cea mare, născută, în vârstă de 21 de ani, a unui puternic senator din Alabama și moștenitoare a unei vechi și respectabile familii din sud. După absolvirea facultății, April se întoarce acasă la casa părinților săi pentru vară pentru a-și aștepta căsătoria semiaranjată cu logodnicul ei Chad Douglas Fairchild ( Martin Hewitt ). Când vine un carnaval în oraș, aprilie și Ciad îi însoțesc pe cele două surori mai mici ale lunii aprilie la târgul de târguri, unde aprilie vede de la distanță un rustabout și un drift de carnaval numit Perry ( Richard Tyson). Când April își lasă din greșeală poșeta într-una dintre plimbări, Perry i-o întoarce și se prezintă (după ce s-a uitat înăuntru și a obținut numele și adresa de domiciliu a lui April). Intrigată de misteriosul plutitor, April se întoarce la carnaval în acea seară pentru a vorbi cu Perry, dar ea îi refuză avansurile.
Câteva zile mai târziu, în timp ce Chad este plecat în weekend pentru afaceri și părinții și frații ei sunt, de asemenea, plecați, April începe o aventură sordidă cu Perry când apare într-o dimineață la casa lui April și își folosește dușul. În ciuda faptului că i-a spus să plece, April nu-și poate împiedica îndemnurile pentru Perry, iar cei doi fac sex. April plânge după el și Perry pleacă.
A doua zi, April își vizitează bunica Belle Delongpre ( Louise Fletcher ), care este conștientă de îndemnurile secrete ale lui April către bărbați accidentați din cauza faptului că April i-a mărturisit lui Belle despre pasiunile ei din trecut. După plecarea lunii aprilie, Belle îi cere șerifului local Earl Hawkins ( Burl Ives ) să o supravegheze.
April se întoarce la carnaval în acea seară pentru a-l vedea pe Perry, doar pentru a deveni consternată și gelosă când îl găsește beat și în compania unui coleg de vânătoare și cowgirl care se prezintă ca Patti Jean ( Kristy McNichol ) care o ia pe April cu ea în camioneta lui Perry. pentru ca o „fugă de bourbon” să obțină mai multă băutură tare pentru el. În timpul călătoriei, Patti discută despre viața și orașul natal și flirtează clar cu Aprilie. La carnaval, când o plimbare nu funcționează și pune în pericol oamenii de pe el, Perry intră într-o bătălie cu alți muncitori din târg. Patti Jean și April se întorc și se alătură luptei până când câinele de companie al lui Perry este ucis de unul dintre muncitori, iar ceilalți îi ordonă lui Perry și femeilor să plece.
După ce și-a îngropat câinele într-un câmp, April și Patti Jean îl scot pe Perry deprimat într-un bar și o piscină unde Patti Jean cochetează din nou cu April și o invită să danseze cu ea. Cu toate acestea, în loc să profite de curiozitatea lui April, Patti o îndeamnă să se întoarcă la Perry și să continue încercarea. După ce Patti Jean părăsește orașul, Perry îl ia pe April cu o motocicletă, unde se înregistrează într-un motel și fac sex din nou.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Two Moon Junction - Doua joncțiuni lunare (1988) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |