Filmul Sălbăticie - Wild (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 91 | Dragoste
24
Iun
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Sălbăticie - Wild (2014)

În iunie 1995, în ciuda lipsei de experiență de drumeții, divorțata recentă Cheryl Strayed ( Reese Witherspoon ) pleacă din Minneapolis, Minnesota , pentru a face o plimbare la 1.800 km de traseul Crestului Pacificului de 2.650 mile (4.260 km) într-o călătorie descoperire și vindecare.
În timpul excursiei, Strayed reflectă în flashback-urile copilăriei sale din Minnesota și amintirile mamei sale, Bobbi Gray ( Laura Dern ). Moartea lui Bobbi de cancer a trimis-o pe Cheryl într-o depresie profundă pe care a încercat să o amorțească cu heroină și sex anonim , distrugând în cele din urmă căsătoria cu soțul ei Paul ( Thomas Sadoski ). După ce a aflat că este însărcinată, a făcut un avort și a decis să facă drumul pentru a se răscumpăra.
Strayed își începe drumul în deșertul Mojave din sudul Californiei cu rucsacul ei. În prima noapte, ea descoperă că a adus un tip de gaz greșit pentru aragazul ei și, prin urmare, nu poate găti mâncare. După alte câteva zile, Strayed îl întâlnește pe Frank ( W. Earl Brown ), un fermier și muncitor în construcții care o ia la noapte și împreună cu soția îi oferă o masă gătită acasă și un duș cald.
Strayed întâlnește un drumeț pe nume Greg ( Kevin Rankin ) care acceptă să o întâlnească la Kennedy Meadows, California . La sosire, se întâlnește cu Ed ( Cliff DeYoung ), un camper care o ajută să-și ușureze strategic rucsacul supraponderal și să-și înlocuiască cizmele de drumeție subdimensionate cu o pereche nouă, pentru a fi livrate la o viitoare oprire pe traseu. Strayed își continuă drumeția în Sierra Nevada, în ciuda avertismentelor lui Greg de zăpadă adâncă. După îndepărtarea unei cizme pentru a îndepărta unghia de la picioare slăbită, cizma cade accidental pe o pantă extrem de adâncă, forțând-o să continue să poarte sandale armate cu bandă adezivă.
Cea mai bună prietenă a lui Strayed, Aimee ( Gaby Hoffmann ), îi trimite proviziile la opriri de-a lungul traseului, inclusiv scrisori care o felicită pentru progresul ei. Ea primește și scrisori de la fostul ei soț Paul.
În dimineața zilei 58, Strayed nu mai are apă și-și linge cu disperare roua de pe cort. Deshidratată și aproape epuizată, ea sifonează apă dintr-o baltă noroioasă. În timp ce așteaptă ca apa să se dezinfecteze, doi vânători se apropie, unul făcând observații sugestive care îl lasă pe Strayed să se simtă amenințat și vulnerabil. Acest lucru o face să plece rapid și să fugă.
Strayed pleacă din California, ajungând în Ashland, Oregon , unde îl întâlnește pe Jonathan ( Michiel Huisman ), cu care participă la un concert tribut adus lui Jerry Garcia și petrece noaptea. Zile mai târziu, Strayed ajunge la pădurea națională Mount Hood , întâlnind un grup prietenos de tineri excursioniști care își împărtășesc experiențele. O recunosc după semnăturile pe care le-a lăsat în cărțile de evidență ale excursionistului de-a lungul PCT. Ea lasă frecvent citate sau poezii care îi sunt semnificative de-a lungul călătoriei.
Într-o zi ploioasă, Strayed găsește o lama care a scăpat de un tânăr băiat în drumeție cu bunica sa (Anne Gee Byrd). Vorbește cu băiatul, care o întreabă despre părinții ei. După ce menționează moartea mamei sale, băiatul îi cântă „ Red River Valley ” lui Strayed, spunând că este un cântec pe care mama lui îi cânta. După ce băiatul și bunica lui continuă drumul, ea se descompune și plânge.
Pe 15 septembrie, după 94 de zile, Strayed ajunge la Podul Zeilor de pe râul Columbia între Oregon și Washington, punându-și capăt călătoriei. În diferite puncte de-a lungul traseului, inclusiv la capătul podului, întâlnește o vulpe roșie, pe care o interpretează ca spiritul mamei sale care o veghează. Ea reflectă că, la patru ani în viitor, se va recăsători într-un loc în vederea podului, cinci ani mai târziu au un fiu și la un an după aceea vor avea o fiică pe nume Bobbi, după mama lui Strayed.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Sălbăticie - Wild (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |