Jurnalul unui nimfoman - Diary of a Nymphomaniac (2008)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 65 | Romantice
11
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Jurnalul unui nimfoman - Diary of a Nymphomaniac (2008)

Val ( Belén Fabra ) este o femeie tânără, de clasă mijlocie, cu o dorință puternică de sex. Își amintește că și-a pierdut virginitatea când avea 15 ani cu colegul ei de clasă, Edouard. Chiar dacă nu a simțit nimic la prima dată, a vrut să facă sex din nou și îi cere lui Edouard să facă sex cu ea de încă o sută de ori. Ulterior, ea continuă să aibă mai mulți parteneri sexuali, inclusiv Alex și Hassan. Ea continuă să aibă relații sexuale cu Alex știind că are o iubită. Obosit de apetitul sexual vorac al lui Val, Alex o întreabă: „Te gândești mereu la sex?” și se desparte de ea furios după o noapte de dragoste sălbatică. Val este profund afectat de faptul că nu are cu cine să facă sex. Deci, ea merge la o gară, găsește un străin și face sex cu el în stația goală.
Val este, de asemenea, deranjată de apetitul sexual excesiv și simte că nu este o femeie normală. Își discută deschis viața sexuală cu bunica ei, care o încurajează să facă ceea ce îi place să facă. De asemenea, ea îl încurajează pe Val să păstreze un jurnal al vieții sale, deoarece ajută la obținerea unei clarități a gândurilor. Val o întreabă pe bunica ei despre viața ei sexuală. Bunica ei răspunde că în acele zile, erai soția cuiva sau prostituată și nu avea altă opțiune decât să se căsătorească cu bunicul lui Val și se plânge că nu a fost niciodată mulțumită de el în pat. Când Val o întreabă dacă i s-a mai dat o șansă, ea ar alege să se căsătorească din nou cu el, iar bunica ei îi răspunde: „La naiba, nu, aș continua să găsesc cât mai mulți parteneri sexuali posibil”.
Val lucrează în departamentul de marketing pentru o firmă din Barcelona și când vechiul ei prieten, Hassan, vizitează Barcelona, ​​renunță devreme la muncă și îl întâlnește în casa ei. Au o noapte sălbatică făcând sex, încercând diferite lucruri, iar Val apare târziu la muncă a doua zi. Sonia, prietena și colega lui Val, o avertizează să fie atentă, în timp ce fac restructurări în compania ei și ar putea fi concediată pentru că a apărut târziu la serviciu. În timp ce Sonia, ( Llum Barrera ), este interesată să găsească bărbatul potrivit pentru a se căsători, a avea copii și a-și întemeia familia, Val este mai interesată să găsească noi parteneri sexuali și continuă să ducă o viață liberă.
Foarte curând, Val este concediată de la slujba ei și participă la câteva interviuri. În al doilea interviu, intervievatorul, Jaime, ( Leonardo Sbaraglia) este foarte atras de Val și o întreabă. Ea acceptă imediat. Jaime conduce un Jaguar, pare a fi un director general de mare succes al unei companii și pare a fi foarte ocupat. Val îi place și vrea să se căsătorească cu el și, împotriva sinelui ei obișnuit, alege să nu se culce cu el după prima întâlnire. Jaime cumpără imediat o casă scumpă pentru ei, deși Val este îngrijorat de stilul său de viață extravagant. Val discută cu Sonia despre Jaime, iar Sonia întreabă despre faptul că Jaime este mai mare pentru ea, deoarece Val are doar 29 de ani, iar Jaime are un cuplu de copii mari. Dar, Val îi place Jaime și nu ia în serios aceste lucruri. Între timp, Val își vizitează bunica bolnavă și în timpul vizitei, bunica ei moare, dar înainte de moartea ei, îi amintește lui Val să-și trăiască viața. „Termenul de nimfoman a fost inventat de bărbați pentru a controla femeile”.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Jurnalul unui nimfoman - Diary of a Nymphomaniac (2008) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |