O poveste de iubire - Kama Sutra A Tale Of Love (1996)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 52 | Erotice
18
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului O poveste de iubire - Kama Sutra A Tale Of Love (1996)

În India secolului al XVI-lea , Tara este o prințesă, în timp ce Maya este frumoasa ei servitoare. Sunt cei mai buni prieteni, dar există un curent de gelozie și resentimente, simbolizat prin faptul că Maya primește hainele Tarei pentru mâini și niciodată nimic nou de purtat. Pe măsură ce fetele se apropie de vârsta căsătoriei, Tara se supără că Maya este o dansatoare clasică mai bună decât ea și că părinții și fratele ei cocoșat, Prințul Bikram (alias "Biki") arată afecțiune pentru servitorul ei.
Tara este pregătit să se căsătorească cu prințul Raj Singh, dar când prințul vine să-și vadă viitoarea soție, el este îndrăgostit instantaneu de Maya. Observând acest lucru, Tara scuipă în fața Mayei și o trimite de la nuntă în lacrimi. Maya se răzbună căutându-l pe Raj și având relații sexuale cu el, înainte ca acesta să finalizeze ritualurile de căsătorie cu Tara; Biki, ascunzându-se, îi urmărește pe cei doi.
În timp ce Tara pleacă de acasă ca proaspăt căsătorită, Maya îi spune că, așa cum Maya a purtat toată viața hainele uzate ale prințesei, Tara va avea acum ceva ce Maya a folosit. În noaptea nunții, Tara ezită să-și desăvârșească relația. Un Raj furios își violează mireasa îngrozită, chiar numind-o Maya, dând un ton de violență și umilință pentru căsătorie. În ciuda acestui fapt, Tara încă tânjește după o relație iubitoare cu soțul ei indiferent.
Pentru a salva onoarea Mayei, Biki îi trimite o cerere de căsătorie. Când ea refuză, el o marchează public ca o curvă , iar ea este forțată să-și părăsească casa. Rătăcind singură, întâlnește un tânăr sculptor de piatră, Jai Kumar, care lucrează pentru Raj. El dezvăluie că Maya a fost inspirația pentru statuile sale frumoase și extrem de erotice. Jai o duce la o femeie mai în vârstă pe nume Rasa Devi, care este profesor al Kama Sutra . Maya începe o relație sexuală și romantică intensă cu Jai, care se oprește brusc atunci când se teme că ar putea să nu funcționeze corect cu Maya consumându-și gândurile. Maya găsește confort cu Rasa Devi și decide să învețe arta curtezanei .
Raj, acum regele, recunoaște Maya într-una din sculpturile lui Jai. Își trece însoțitorii să-l găsească pe Maya; ea este predată regelui ca nouă curtezană a acestuia . La scurt timp, Raj și Jai au o competiție de lupte, pe care Jai o câștigă. Jai primește favoarea regelui, dar este avertizat că vor avea consecințe cumplite dacă îl va învinge din nou pe rege. Jai află apoi despre noul statut al Maya ca concubina favorizată . Jai înțelege că regele său este un om periculos și trebuie să păstreze secretul fostei sale relații cu Maya.
Între timp, amenințarea unui șah invadator se apropie cu câțiva pași . Raj devine din ce în ce mai iresponsabil, coborând în dependența de opiu și în desfrânarea sexuală. După ce îl insultă pe Biki, Biki scrie o scrisoare către șah pentru a scăpa de împărăția lui Raj, care acum îi taxează pe săraci pentru propria sa plăcere pervertită. Jai și Maya își reaprind pasiunea și cei doi încep să se întâlnească în secret. Pe măsură ce tensiunile dintre Jai și Raj cresc, Maya și Jai schimbă jurămintele de nuntă în privat. Mai târziu, Raj îi prinde pe cei doi îndrăgostiți și îl condamnă pe Jai la moarte.
După ce a găsit-o pe Tara în mijlocul unei tentative de sinucidere, Maya se împacă cu prietenul ei din copilărie. Maya îl învață apoi pe Tara cum să-l seducă pe rege, în timp ce Tara promite că o va ajuta pe Maya să scape pentru a-l vizita pe Jai. Cu toate acestea, când Tara merge la soțul ei, acesta recunoaște stilul de seducție al Mayei și încearcă din nou să-și umilească soția. Tara îi spune lui Raj că nici măcar nu-l iubește suficient încât să-l urască și pleacă. Maya îl vizitează pe Jai pentru ultima oară. Spunându-i lui Jai că este a lui pentru totdeauna, Maya îi smulge părul lung, simbolizând că va fi văduva lui. Maya încearcă apoi din răsputeri să-l convingă pe Raj să-l elibereze pe Jai promițându-i predarea totală, dar Raj îi respinge pledoaria.
Chiar înainte de execuție, o cutie ajunge din șah, ținând capul tăiat al fratelui lui Raj, marele vizir . Jai este executat de elefant în timp ce Maya privește din mulțime. În timp ce soldații șahului invadator iau palatul regelui, Maya se îndepărtează în depărtare.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul O poveste de iubire - Kama Sutra A Tale Of Love (1996) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |