Visătorii - The Dreamers (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 70 | Romantice
14
Mar
WEBRip 720p

Titlu Filmului Visătorii - The Dreamers (2003)

Matthew este un student american de schimb care a venit la Paris pentru a studia franceza. În timp ce se afla la Cinémathèque Française pentru a protesta împotriva concedierii lui Henri Langlois , el întâlnește gemenii cu spirit liber Théo și Isabelle. Cei trei sunt legați de dragostea comună pentru film. După cină cu părinții lor, Théo și Isabelle îi oferă lui Matthew șansa de a rămâne cu ei în timp ce părinții lor sunt într-o călătorie. Matthew acceptă, considerându-i primii săi prieteni francezi.
Matthew devine suspect de relația lor după ce i-a văzut dormind goi împreună; în curând descoperă că acceptă nuditatea și sexualitatea cu liberalitate. După ce Théo pierde la un joc de trivia, Isabelle îl condamnă să se masturbeze cu un afiș al Marlene Dietrich în fața lor. După ce Matthew pierde la un alt joc, este sedus să ia virginitatea lui Isabelle. Cei doi devin apoi iubiți.
Matthew începe să accepte sexualitatea lui Théo și Isabelle și timpul său de a trăi cu ei devine în curând idilic. Cei trei readuc în scenă o faimoasă scenă din Bande à part, „batând recordul mondial pentru alergarea prin Luvru”, iar Matthew și Théo se angajează în argumente jucăușe despre Charlie Chaplin și Buster Keaton , Eric Clapton și Jimi Hendrix , precum și despre subiect al maoismului , în care Théo crede cu fervoare.
În acest timp, Matthew începe să urmeze o relație cu Isabelle, separată de Théo. Matthew și Isabelle părăsesc casa și merg la o întâlnire obișnuită, pe care nu a mai experimentat-o ​​până acum. Théo se răzbună invitând un însoțitor în camera lui, supărând-o pe Isabelle. Ea se distanțează atât de Théo, cât și de Matthew, doar pentru a-i găsi unul lângă celălalt pe patul lui Théo, când o ceartă între cei doi devine erotică. Ea îi surprinde apoi cu un fort improvizat și adorm unul în brațele celuilalt.
Într-o dimineață, părinții lui Théo și Isabelle ajung acasă și găsesc împreună trioul gol în pat. Sunt surprinși de ceea ce găsesc, dar îi lasă să plece, plecând după ce au lăsat un cec. După ce pleacă, Isabelle se trezește și descoperă cecul, dându-și seama că părinții le-au găsit. Fără cuvinte, ea atașează un furtun la orificiul de evacuare a gazului și se întinde cu Théo și Matthew, încercând să se sinucidă. După câteva clipe, însă, sunt treziți de o cărămidă aruncată prin fereastră; descoperă sute de studenți care se revoltă pe străzi .
Toți trei sunt bucuroși și continuă să se alăture protestatarilor. Mai târziu, Théo se alătură unei mici echipe de protestatari care pregătesc cocktail-uri molotov. Matthew încearcă să-l oprească pe Théo sărutându-l, argumentând împotriva violenței, dar este evitat atât de Théo, cât și de Isabelle.
În timp ce Matthew se îndepărtează prin haos, Théo îi ia mâna lui Isabelle și aruncă un cocktail molotov către o linie de poliție. Poliția acuză mulțimea.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Visătorii - The Dreamers (2003) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |