Bebelușa îndrăgostită - Baby Love (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 84 | Dragoste
13
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Bebelușa îndrăgostită - Baby Love (1969)

Povestea din Baby Love are potențial pentru un studiu psihologic. Hayden o interpretează pe Luci, o adolescentă dintr-o stradă nespecificată de pe terasă, înspre nord, orfană când vine acasă de la școală pentru a găsi că mama ei și-a tăiat încheieturile în baie. Luci, pe care îl învățăm a fost neglijat emoțional și pe care îl vedem echivalează dragostea cu atenția și dragostea fizică, este luat de Quayles, o familie bogată de clasă mijlocie din Londra. Robert (Keith Barron) a fost iubitul mamei lui Luci, dar a părăsit-o datorită ambiției sale (este un medic de succes).
Quayle au propriile lor probleme. Robert este dictatorial (acesta este 1968, amintiți-vă, când soții domneau) și hotărât să rămână în control, exacerbat de cipul abia ascuns pe care îl are pe umăr în ceea ce privește soția Amy (Anne Lyn), o fată bogată, fostă mănăstire, a cărei familie i-a deschis porți, fără îndoială, în detrimentul bărbăției sale. Au un fiu, Nick, de o vârstă similară cu Luci.
În acest vas de topire vine o adolescentă manipulatoare, nevoiașă, cu fuste scurte, cu părul lung și blond. Chiar dacă acesta nu ar fi un film, te-ai aștepta vreodată la dezastru.
Luci suflă fierbinte și rece pe Nickul clar hormonal, alternând între tachinare și împingere strigătoare (deși acest ultim aspect este foarte ușor de înțeles, având în vedere că el este cel mai rău gen de știință a adolescenților). Cu toate acestea, în timp ce face plajă pe terasă, Luci își scoate bluza de bikini și îl invită la ea într-un mod care implică faptul că cei doi fac sex.
Cu toate acestea, Luci o manipulează și pe Amy într-o aventură cu ea. (Cum ar putea face sex atunci când niciunul dintre ei nu are ... mă întrebam eu, neinformat, de 13 ani). Nimic nu este prezentat în mod explicit: într-adevăr, cel mai îndepărtat film este chiar la început, când Amy este de acord să doarmă în patul lui Luci pentru a o liniști după coșmaruri: Luci se duce la somn autentic, cu o mână degetul mare în gură, cealaltă pe sânul lui Amy (prin camasa de noapte ferm opacă, desigur), în timp ce Lynn emoționează amestecul de sentimente pe care le primește din acest contact dulce inocent.
Dar când Luci, după ce tocmai a auzit că Robert intenționează să o trimită la un internat, încearcă să-l seducă aruncându-se - gol - în el în grădină, filmul ajunge la punctul culminant decisiv copleșitor.
Fiind respinsă de Robert, care îi spune că este la fel ca mama ei (și implicit răspunde la întrebarea pe care a refuzat să o divulge până acum, și anume de ce a lăsat-o pe mamă în primul rând), Lucy aleargă în interior și îl găsește pe Nick la duș, așa că se aruncă asupra lui. El o respinge cu violență, îndemnurile sale spre a avea un prieten intern, care a fost într-o oarecare măsură temperat de faptul că recent s-a confruntat cu violențe grave de la o grămadă de „hooray henries” conduse de provocările lui Luci. În timpul luptei, alunecă, lovește capul de robinetul de duș și se prăbușește, mort.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Bebelușa îndrăgostită - Baby Love (1969) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |