Obsessed - Obsesia (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 83 | Romantice
20
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Obsessed - Obsesia (2009)

Derek Charles lucrează pentru o companie financiară și este căsătorit cu Sharon, cu care are un fiu mic, Kyle. În timp ce Derek este la serviciu, el se împrietenește cu o muncitoare temporară, Lisa Sheridan, care, crezând că Derek cochetează cu ea, încearcă să-l seducă. Deși Derek o respinge în mod repetat, Lisa continuă să-l urmărească pe tot parcursul filmului și face progrese sexuale asupra lui la petrecerea de Crăciun de la birou. La un moment dat, ea îl urmărește pe Derek până la mașina lui și fulgerăl; o forțează să iasă din mașină. Derek intenționează să o raporteze pe Lisa conducerii resurselor umane a firmei sale, dar află că a renunțat la slujbă. Gândindu-se că Lisa a renunțat, Derek este supărat când primește e-mailuri cochete de la ea. Derek și colegii săi de lucru vizitează o stațiune pentru o conferință, unde îl observă și o confruntă pe Lisa, care își ia băutura. Incapacitat, Derek este neajutorat când Lisa îl urmărește în camera lui de hotel. El o înfruntă din nou pe Lisa a doua zi și, câteva ore mai târziu, o descoperă culcată goală în patul său după ce a încercat să se sinucidă și solicită ajutor medical.
După încercări repetate de a ajunge la Derek pe telefonul său, Sharon îl găsește la spital și suspectează că el și Lisa au avut o aventură, așa cum susține Lisa. Detectivul Monica Reese pune la început întrebări și despre fidelitatea lui Derek față de Sharon, dar în curând devine sceptic față de afirmațiile Lisei din cauza inconsecvențelor din povestea ei. Refuzând să-l creadă pe Derek, Sharon îl dă afară din casă și se mută într-un apartament separat. Luni mai târziu, Derek și Sharon se întâlnesc pentru cină și, în cele din urmă, se împacă. În timpul acestei cine, Lisa o păcălește pe babysitter, Samantha, să o lase în casă sub pretenția de a fi una dintre prietenele lui Sharon care oferă un cadou. Când Derek și Sharon se întorc acasă după cină, descoperă că Lisa a fost în casa lor și l-au răpit pe Kyle. Derek se duce la mașină cu intenția de a o urmări pe Lisa, doar pentru a găsi Kyle stă în siguranță pe bancheta din spate. El și Sharon îl duc imediat pe Kyle la spital pentru un control. Când Derek și Sharon se întorc acasă, descoperă că Lisa și-a aruncat dormitorul și i-a îndepărtat fața lui Sharon din portretul familiei. Sharon lasă un mesaj vocal amenințător pe telefonul Lisei, iar ea și Derek au instalat un sistem de alarmă acasă.
Filmul a fost nominalizat la ASCAP Film and Television Music Awards 2010, GALECA: The Society of LGBTQ Entertainment Critics 2010, MTV Movie + TV Awards 2010, Razzie Awards 2010 și la World Stunt Awards 2010.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Obsessed - Obsesia (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |