Gigolo de ocazie - Fading Gigolo (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 97 | Romantice
05
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Gigolo de ocazie - Fading Gigolo (2013)

Dr. Parker ( Sharon Stone ), un dermatolog bogat, îi menționează pacientului său Murray ( Woody Allen ) că ea și o femeie prietenă, Selima, doresc să experimenteze un ménage à trois și întreabă dacă cunoaște un bărbat dispus. Murray, a cărui librărie uzată a eșuat, îl convinge pe prietenul său și fostul angajat Fioravante ( John Turturro ) să ia concertul, deoarece amândoi nu au bani. În curând, își construiesc un comerț cu gigolo înfloritor cu Murray ca proxenet. Murray locuiește cu Othella ( Tonya Pinkins ) și copiii ei, dintre care unul are păduchi de cap. Murray îl duce pe băiat la Avigal, atrăgătoarea văduvă a unui rabin hasidic , pentru tratament.
Murray îi spune că Fioravante este un vindecător de masaj care o poate ajuta și o duce să-l vadă. Fiind prea atentă din punct de vedere religios pentru a da mâna chiar cu el, ea îi permite totuși lui Fioravante să-și maseze spatele și această atingere, prima în doi ani, de la trecerea soțului ei, o aduce la lacrimi. Între timp, Dovi ( Liev Schreiber ), care lucrează pentru Shomrim , o patrulă din cartierul Williamsburg, din Brooklyn , devine suspect și îl urmărește pe Murray. Dovi este îndrăgostită de Avigal, dar nu îl încurajează. Fioravante și Avigal se întâlnesc de mai multe ori, culminând cu un sărut în parc.
Fioravante este chemat la menajul mult timp planificat , dar nu poate termina. Cele două femei realizează cu bucurie adevărul - el s-a îndrăgostit. Murray este răpit de un grup de hași, dus la o curte rabinică și interogat. Avigal întrerupe curtea și mărturisește că a încălcat legile modestiei , dar nimic mai mult, explicând că era singură. Avigal îl acceptă acum pe Dovi, dar îl pune să o conducă la Fioravante pentru a-și lua rămas bun. Fioravante îi spune lui Murray că pleacă, dar reconsideră după o întâlnire la cafenea cu Loan, o femeie frumoasă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Gigolo de ocazie - Fading Gigolo (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |