Muntele dintre noi - The Mountain Between Us (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 150 | Romantice
25
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Muntele dintre noi - The Mountain Between Us (2017)

După ce zborul lor este anulat din cauza vremii furtunoase, neurochirurgul Dr. Ben Bass ( Idris Elba ) și fotoreporterul Alex Martin ( Kate Winslet ) angajează pilot privat Walter ( Beau Bridges ) pentru a-i duce din Idaho la Denver pentru zboruri de legătură la nunta lui Alex din New. Programarea lui York și Ben la operația de urgență în Baltimore . Walter, care nu a depus un plan de zbor, suferă un accident vascular cerebral fatal în timpul zborului, iar avionul se prăbușește pe un vârf de munte în sălbăticia High Uintas . Ben, Alex și Labrador Retriever al lui Waltersupraviețuiesc accidentului, dar Alex s-a rănit destul de grav la picior. Ben se îngrijește de tăieturile și genunchiul rănit și îl îngroapă pe pilot în timp ce ea este inconștientă.
Odată ce este conștient, Alex crede că Ben are șanse mai mari să găsească ajutor dacă o lasă în urmă, dar Ben refuză. Blocat zile întregi cu proviziile în scădere, Alex devine sceptic că vor fi salvați, deși Ben vrea să aștepte ajutor pentru epava avionului. Acceptă să urce pe o creastă pentru a vedea dacă există vreun semn de drum, dar nu vede decât munți și evită de aproape să cadă pe margine.
Alex parcurge lucrurile lui Ben și ascultă un mesaj de la soția lui care spune: „Mă bucur că am petrecut această perioadă cu tine”. Alex este găsit de o pumă care atacă câinele. Ea trage o rachetă de foc în pisica mare, ucigând-o. Câinele se întoarce și mai târziu, când Ben se întoarce, se îngrijește de rănile câinelui. Ei gătesc puma, dându-le, crede Ben, zece zile de mâncare.
Cei doi se ceartă pentru a aștepta salvarea sau pentru a coborî muntele pentru a găsi ajutor/un semnal telefonic. Alex începe o coborâre singuratică pe munte. Ben ajunge din urmă, după ce a localizat capătul de coadă al avionului, găsește un far - dar este distrus. Cei doi coboară până la linia copacilor și petrec noaptea într-o peșteră.
Folosind teleobiectivul, Alex crede că vede o cabină. În același timp în care Alex cade în apă înghețată, Ben dă peste cabina goală. O scoate afară, dar ea rămâne inconștientă și grav deshidratată. Ben își salvează din nou viața formând un IV. Ei stau acolo câteva zile în timp ce Alex își revine; Ben dezvăluie că soția lui a murit cu doi ani înainte de o tumoare pe creier. Până la urmă fac sex. În timp ce doarme, Alex își face poza. Mai târziu, ea îi spune din nou lui Ben să o lase în urmă pentru a găsi ajutor. Ben este de acord inițial, dar se întoarce curând; ei apăsă din nou înainte.
Câinele îi avertizează asupra unei curți de cherestea din apropiere . În drum spre ea, piciorul lui Ben este prins într-o capcană pentru urs. Alex nu-l poate elibera, dar ajunge în curte și se prăbușește în fața unui camion care se apropie. Ben se trezește într-un spital și merge în camera lui Alex, unde o găsește cu Mark ( Dermot Mulroney ), logodnicul ei. După o scurtă conversație, Ben pleacă cu inima frântă.
Ben și Alex merg pe drumuri separate după spital, cu Ben ținând câinele. Alex încearcă să-l sune pe Ben, dar el ignoră apelurile ei până când ea îi trimite fotografii pe care le făcuse pe munte, scriind că numai el le poate înțelege. Acest lucru îl încurajează pe Ben să-l sune pe Alex. Ei se întâlnesc la un restaurant din New York, unde se dezvăluie că Alex este acum profesor cu jumătate de normă, iar Ben este consultant la clinicile de traumatologie din Londra, deoarece mâinile lui degerate nu se vor recupera suficient pentru a putea opera din nou. Ben spune că nu l-a sunat pe Alex pentru că el credea că s-a căsătorit; Alex spune că nu a putut trece prin asta pentru că s-a îndrăgostit de Ben. În afara restaurantului, Ben îi recunoaște lui Alex că au supraviețuit pentru că s-au îndrăgostit. Alex îi respinge sentimentele și îi reamintește lui Ben ceva ce i-a spus pe munte: „inima este doar un mușchi.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Muntele dintre noi - The Mountain Between Us (2017) la o calitate bună

avatar