Lucia şi sexul - Lucía y el sexo - Sex And Lucía (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 47 | Romantice
06
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Lucia şi sexul - Lucía y el sexo - Sex And Lucía (2001)

Lucía ( Paz Vega ), o chelneriță, vorbește la telefon cu iubitul ei scriitor deprimat Lorenzo ( Tristán Ulloa ), după ce s-au certat amarnic și a ieșit. Din moment ce el a fost într-un "funk" de o vreme, ea este îngrijorată și pleacă acasă pentru a-l consola. Găsind un apartament gol, Lucía este frenetică. Ea primește un telefon de la poliție în timp ce găsește o notă de sinucidere și se teme atât de mult de veștile rele, încât închide, presupunând că este cea mai rea. Sună înapoi, dar ea ignoră telefonul care sună, face o geantă și fuge. În căutarea unui nou început, Lucía călătorește în misterioasele Insule Baleare despre care vorbise întotdeauna Lorenzo, dar despre care fusese recent foarte negativ.
Șase ani mai devreme, Lorenzo face sex casual în ocean într-o noapte strălucitoare, luminată de lună, cu o frumoasă femeie căsătorită pe care tocmai o întâlnise pe nume Elena ( Najwa Nimri ). Se despart, așteptând să nu se mai vadă niciodată. Descoperă că este însărcinată cu copilul său și încearcă să-l găsească, dar nu poate, din moment ce știe puțin despre el.
Mai târziu, în timp ce Lorenzo vorbește cu agentul său literar ( Javier Cámara ) la un restaurant, discutând blocul scriitorului său , Lucía îi atrage atenția în timp ce se ridică de la masă pentru a lua țigări. Ea cere să vorbească cu el și acesta i se alătură. Ea îi spune cu îndrăzneală că de când i-a citit ultima carte, îl urmărește și s-a îndrăgostit pasional de el. Un Lorenzo lovit îl angajează imediat pe Lucía, sexy și pasionată, iar ea se mută în apartamentul lui Lorenzo.
Filmul împletește apoi trecutul și prezentul, atât al personajelor din film, cât și al personajelor din romanul lui Lorenzo.
Lorenzo stă în repetate rânduri pentru noua sa carte cu editorul său, în timp ce relația sa cu Lucía se aprofundează. Trec aproximativ șase ani. Lorenzo află că are o fiică ca urmare a întâlnirii sale cu Elena și începe să viziteze copilul în afara școlii sale, întâlnindu-se cu dădaca ei Belén ( Elena Anaya ).
Belén îi spune lui Lorenzo că mama ei este o actriță porno recent retrasă , cu un nou iubit fierbinte, și îl seduce practic pe Lorenzo cu vorbărie de context sexual și bătăuiala despre fanteziile ei. Lorenzo folosește aceste întâlniri și fanteziile sale despre Belén și mama ei ca conținut pentru cartea sa, iar Lucía citește despre ea, crezând-o ficțiune. Între timp, el nu își dezvăluie paternitatea lui Lucía sau copilului și nici măcar nu încearcă să o contacteze pe Elena.
Belén cochetează cu Lorenzo și, în cele din urmă, îl invită la casa Elenei, în timp ce ea îi îngrijește fiica, Luna (Silvia Llanos). Lorenzo îi spune Lunei o poveste de culcare și, după ce ea adoarme, el și Belén încep să facă sex. Sunt întrerupți în timp ce Luna bate la ușa dormitorului și privesc îngroziți cum câinele familiei, un Rotweiler mare în „mod de protecție”, îl ucide pe Luna. Belén este uluită. Lorenzo fuge și cade într-o depresie profundă.
Scrierea lui Lorenzo devine întunecată, spre sexul depravat și moarte. El o contactează în mod anonim pe Elena, care s-a mutat pe insulă pentru a găsi consolare și a-și aminti zile mai bune și îi oferă o poveste frumoasă despre un copil frumos care iubește să înoate în mare, pentru a-și înveseli spiritele. Dar relația lui acum vinovată și necomunicativă cu Lucía începe să se prăbușească.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Lucia şi sexul - Lucía y el sexo - Sex And Lucía (2001) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |