Fundul negru al lui Ma Rainey - Ma Rainey's Black Bottom (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 138 | Dragoste
25
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Fundul negru al lui Ma Rainey - Ma Rainey's Black Bottom (2020)

În 2 iulie 1927, Ma Rainey este o cântăreață de blues foarte apreciată, care a fost recent contractată de producătorii albi. O ședință de înregistrare a pieselor lui Ma este programată de managerul ei, Irvin, pentru a avea loc la studiourile de înregistrare Paramount din Chicago . Membrii experimentați din Georgia Jazz Band Toledo, Cutler și Slow Drag ajung la timp fără Ma, frustrând producătorul ei Mel Sturdyvant. În scurt timp li se alătură Levee Green, trompetistul prea încrezător al formației, care i-a arătat lui Sturdyvant compozițiile sale originale, în speranța de a se despărți de Ma și de a obține propria sa afacere discografică. Restul formației dezaprobă acest lucru.
Ma ajunge cu o oră târziu cu prietena ei Dussie Mae și nepotul ei Sylvester. Ma îl obligă imediat pe Sturdyvant să spună cuvintele de început ale albumului de către Sylvester, care are o bâlbâială de blocare . Drept urmare, grupul trebuie să facă mai multe preluări ale piesei „Ma Rainey's Black Bottom”, spre frustrarea trupei.
Ma întrerupe sesiunea după ce Irvin nu reușește să-i aducă Coca-Cola , forțându-i pe Slow Drag și pe Sylvester să o ia. Ma se plânge lui Cutler că șefii ei albi nu au grijă de ea ca persoană în parte din cauza rasei ei, iar el este de acord; ea îi spune că nu vrea să fie condusă pentru propria ei artă și ar trebui să i se permită să facă ceea ce îi place. Între timp, Levee și Dussie Mae fac sex în sala de practică.
Grupul reușește în cele din urmă să treacă printr-o sesiune completă, dar descoperă că o defecțiune a echipamentului a făcut ca acesta să nu fie înregistrat. Trupa dă vina pe Levee, despre care cred că s-a împiedicat de un fir în timp ce îl privea pe Dussie. Argumentul lor îl face pe religiosul Cutler să vorbească despre cum un predicator pe care l-a știut cândva a fost obligat să danseze pentru niște bărbați albi și să-și rupă Biblia în timp ce-și aștepta trenul. Levee elimină povestea, spunând că, dacă ar exista un Dumnezeu, ar avea grijă de oamenii negri, ceea ce nu are niciodată. Cutler îl atacă pe Levee cu furie, ducându-l pe Levee să brandească scurt un cuțit în represalii.
Grupul termină în sfârșit de înregistrare, dar Ma îl concedieze pe Levee la scurt timp după aceea, crezând că ambiția sa este în detrimentul trupei. Levee se întâlnește apoi cu Sturdyvant despre piesele sale originale, dar descoperă că va cumpăra doar piesele, crezând că nu sunt potrivite pentru un cântăreț de culoare. Levee suferă o cădere mentală și, după ce Toledo își calcă din greșeală pantofii noi, Levee îl înjunghie în spate cu cuțitul. Cutler și Slow Drag pleacă îngroziți, în timp ce un mormânt regretabil leagă cadavrul lui Toledo. Mai târziu, Sturdyvant înregistrează piesele lui Levee cu o formație formată în întregime din bărbați albi.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Fundul negru al lui Ma Rainey - Ma Rainey's Black Bottom (2020) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |