Filmul Blue Valentine (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 280 | Romantice
04
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Blue Valentine (2010)

Dean ( Ryan Gosling ) este un elev care a abandonat școala dar este romantic , și care lucrează pentru o companie care se mută în Brooklyn . Cindy ( Michelle Williams ) este un aspirant la medic care studiază medicul în timp ce trăiește cu părinții ei ceartă și are grijă de bunica ei din Pennsylvania.. Iubitul ei, un coleg pe nume Bobby, o aduce înapoi la locul său, unde cei doi au relații sexuale, dar el ejaculează în interiorul ei fără consimțământul ei. Acest lucru face ca o Cindy furioasă să se despartă de el. Ceva mai târziu, în timp ce Dean livrează mobilier la o casă de bătrâni din Pennsylvania, el dă peste Cindy, care o vizitează pe bunica ei. El îi dă numărul său, dar ea nu sună niciodată; cu toate acestea, coincidență se întâlnesc din nou într-un autobuz și încep să se întâlnească la scurt timp după aceea. Un Bobby gelos află în curând și îl atacă violent pe Dean.
Cindy descoperă că este însărcinată și îi spune lui Dean că este puțin probabil să fie tatăl. Ea optează pentru avort, dar anulează procedura în ultimul moment. Dean o consolează și o asigură că vrea să crească copilul împreună. Cindy și Dean se căsătoresc.
Cinci ani mai târziu, cuplul locuiește în Pennsylvania rurală cu fiica lor, Frankie. Cindy este acum asistentă medicală la o clinică în care șeful ei, dr. Feinberg, tocmai i-a oferit să i se alăture într-o clinică diferită în viitorul apropiat. Între timp, Dean pictează case pentru a trăi în timp ce se luptă cu alcoolul. Într-o zi, câinele lor de familie dispărut este găsit mort pe marginea drumului din cauza faptului că Cindy a lăsat o poartă descuiată, ceea ce încordează și mai mult căsătoria cuplului. În ciuda reticenței lui Cindy, Dean insistă asupra unei evadări romantice la un motel pentru a se relaxa și a încerca să reaprindă relația lor. Oprindu-se lângă un magazin de băuturi alcoolice, Cindy are o întâlnire incomodă atunci când dă peste Bobby, ceea ce provoacă o ceartă în mașină între ea și Dean.
La motel, Dean încearcă în repetate rânduri să o seducă pe Cindy, dar ea îl respinge. Frustrată de lipsa de ambiție a lui Dean, ea îl întreabă în timpul cinei, ceea ce duce la un alt argument. Cei doi se machiază și se îmbată, dar Cindy este nemulțumită când Dean întreabă dacă vrea să mai aibă un copil cu el. Încep să se lupte și ea îl încuie în afara dormitorului. Dimineața devreme, Cindy este chemată la muncă. Ea ia mașina și lasă un bilet pentru Dean. La clinică, Dr. Feinberg îi recomandă lui Cindy să obțină un apartament în loc să-și mute familia, sugerând că ar putea să-și păstreze compania în timpul săptămânii dacă este singură. Vizibil supărată, Cindy își exprimă vocea că ea credea că el a oferit postul datorită calificărilor sale.
Înapoi la motel, un Dean supărat găsește biletul și apare beat la clinică, unde are o ceartă aprinsă cu Cindy. Dean îl lovește cu pumnul pe Dr. Feinberg, care îl concediază pe Cindy și îi dă afară. În timp ce părăsește clinica, Cindy cere divorțul . La casa părinților ei, Dean încearcă să o convingă pe Cindy să ofere căsătoriei o altă șansă de dragul lui Frankie. Cindy spune că ar prefera să nu-l facă pe Frankie să crească cu părinți care se disprețuiesc reciproc.
După ce Dean îi amintește Cindy de jurămintele lor, amândoi își cer scuze și se îmbrățișează, dar ea se îndepărtează. Dean părăsește casa în timp ce Frankie aleargă după el și îl roagă să rămână. El o îndrumă să se întoarcă la Cindy și continuă să se îndepărteze. Filmul se încheie cu fotografii ale lui Dean și Cindy în primele etape ale romantismului lor.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Blue Valentine (2010) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |