Adoration - Adore - Adorație (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 73 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Adoration - Adore - Adorație (2013)

În New South Wales , prietenii din copilărie Roz și Lil și familiile lor locuiesc unul lângă celălalt. Fiul lui Roz, Tom și fiul lui Lil, Ian, ambii au 18 ani, sunt și ei cei mai buni prieteni, iar cei patru își petrec tot timpul împreună.
Soțului lui Roz, Harold, i se oferă un loc de muncă în Sydney și merge acolo pentru a face aranjamente, chiar dacă Roz nu vrea să se mute. În noaptea aceea, Ian îl sărută pe Roz și, deși ezită, cei doi ajung să facă sex. Tom îl vede pe Roz ieșind din camera lui Ian. Nedumerit și frustrat, Tom încearcă să-l seducă pe Lil, care îl împinge departe, iar acesta îi spune la ce a asistat. În noaptea aceea, el rămâne din nou acasă la ea și fac sex.
Roz merge la munca lui Lil și ei discută ce s-a întâmplat cu fiii lor. Sunt de acord că amândoi au trecut linia și că nu ar trebui să se mai întâmple niciodată. Se întâlnesc cu amândoi băieții și le spun că aceste lucruri trebuie să se termine. Ian are încă sentimente pentru Roz și, în cele din urmă, reînnoiesc relația; apoi află că Lil și Tom nu au încetat niciodată să doarmă împreună. Atât Roz, cât și Lil recunosc că sunt fericiți și sunt de acord să continue. Când Harold se întoarce, Roz îi spune că nici ea, nici Tom nu se pot muta cu el la Sydney.
Doi ani mai târziu, Roz și Harold sunt divorțați, iar Roz și Lil și-au continuat afacerile secrete. Ian lucrează acum cu mama sa pentru o companie de succes în construcția de iahturi, iar Tom studiază teatrul. Harold îl invită pe Tom la Sydney pentru a regiza una dintre piesele lor și Tom acceptă, rămânând cu Harold și noua sa familie. În timp ce se află la Sydney, o întâlnește pe Mary, care face o audiție pentru rolul principal. Cei doi încep o relație, iar Lil acceptă cu reticență că a trecut mai departe. Roz și Ian sunt încă împreună, deși Roz știe că nu va fi atras de ea pentru mult mai mult timp. În cele din urmă, mamele sunt de acord să-și pună capăt afacerilor cu băieții. Ian este supărat și iese furtuna.
Filmul a fost nominalizat la Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA) Awards 2014, Australian Film Critics Association Awards 2014 și la Film Critics Circle of Australia Awards 2014

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Adoration - Adore - Adorație (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |