BluRay 720pDescriere Film: Poliția face o razie într-un bordel, iar o prostituată (Lina Romay) evadează în mediul rural. Femeia, Celestine, ajunge în casa unor oameni bogați, unde sfârșește prin a se culca cu doi dintre servitori, care îi găsesc apoi o slujbă de menajeră.
Regizor: Jesús Franco
Scenariu: Nicole Guettard,Jesús Franco,Octave Mirbeau

Mary! Mary! (1977)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1378 | Clasic Porn
26
Feb
BluRay 720pDescriere Film: Un bărbat căsătorit cu probleme de ejaculare precoce acceptă să-și vândă sufletul pentru a-și rezolva problema.
Regizor: Bernard Morris
Scenariu: Bernard Morris

House of Lust (1985)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 844 | Clasic Porn
31
Dec
BluRay 720pDescriere Film: Omul de afaceri lacom, Nelson Broadhurst, așteaptă întoarcerea fiului său de 21 de ani și moștenitor, Ronny, de la Harvard Business School pentru a prelua firma de familie, Broadhurst Industries. Cele două fiice ale lui Nelson, Debbie și sora ei, și noua soție a lui Nelson, Dee, se tem că își vor pierde privilegiile atunci când copilul preia conducerea. Ei fac sex cu personalul și unul cu altul în timp ce așteaptă.
Regizor: Jack Remy
Scenariu: Jack Remy
BluRay 720pDescriere Film: Celebra jurnalistă sub acoperire Emanuelle face echipă cu prietena ei Cora Norman pentru a descoperi un inel de sclavi albi care traficează cu femei răpite din diferite locații din întreaga lume. Investigațiile ei lasă totuși mult timp pentru globe-trotting și pat-hopping. Pe măsură ce fiecare pistă devine proastă, Emanuelle începe să se întrebe dacă va putea vreodată să pună capăt acestui oribil inel de sclavie.
Regizor: Joe D'Amato
Scenariu: Maria Pia Fusco,Gianfranco Cleric,Joe D'Amato

Dragoste corporală - Lasse Braun - Body Love (1978)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1358 | Clasic Porn
23
Oct
BluRay 720pDescriere Film: Tatăl lui Martine, baronul și mama vitregă (Gwenda Farnel) sunt o pereche de swingeri care organizează o mare petrecere pentru a sărbători majorarea lui Martine (Catherine Ringer), în timpul căreia își va pierde virginitatea în stil grandios, ca vedetă a unei orgii.
Regizor: Lasse Braun
Scenariu: Lasse Braun

Emanuelle and the White Slave Trade (1978)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 975 | Clasic Porn
04
Sep
WEBRip 720pDescriere Film: Emanuelle is in Kenya to arrange an interview with the Italian American gangster George Lagnetti ("Giorgio Rivetti" in the English dub). She succeeds in meeting him with help from her friend Susan Towers and Prince Aurozanni but is intrigued by other events, leading her to meet the white slave trader Francis Harley, and setting her up for a dangerous undercover operation at the San Diego mansion of Madame Claude, which functions as a brothel for top-level dignitaries and civil servants.
Regizor: Joe D'Amato
Scenariu: Joe D'Amato , Romano Scandariato

Mama mea se prostituează - Ma mère me prostitue (1982)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1495 | Clasic Porn
01
Aug
BluRay 360pDescriere Film: Nicole Segaud are o fiică care este o dansatoare îndrăgostită, dar se pare că mama nu are bani sau poate că este ea însăși prostituată în timp ce merge cu un bărbat într-o limuzină în țară, unde este violată de un cuplu de motocicliști care îi forțează omul de urmărit. Fiica a văzut un anunț care spunea „fete dansatoare dorite”. Mama ei o duce la locul unde este un peepshow joint run să fie un bărbat foarte gras. El explică munca necesară și o face pe fiică să se dezbrace, lucru care nu pare deloc deranjat.
Regizor: Francis Leroi
Scenariu: Francis Leroi

Jungla albastră - Jungle Blue (1978)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 755 | Clasic Porn
19
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Filmul ne spune povestea lui Jane care este în căutarea tatălui ei dispărut în jungla din Peru. Sosește acolo cu un grup de prieteni, inclusiv Silvia, care a convins-o pe Jane (prin seducția lesbiană aflăm într-unul dintre multele flashback-uri) să o lase pe ea și pe Hank să i se alăture în călătorie. Acești doi se prezintă ca botanici care caută ierburi vindecătoare în viața plantelor din junglă, dar sunt de fapt în căutarea unei comori ascunse de bijuterii prețioase despre care cred că sunt păzite de tribul pe care îl studia tatăl lui Jane.
Regizor: Carlos Tobalina
Scenariu: Carlos Tobalina

The Pet (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1007 | Clasic Porn
12
Iun
BluRay 360pDescriere Film: A young woman in dire financial straights accepts an offer to be a wealthy aristocrat's human "pet" for six months. Then ruthless modern "pet-nappers" kidnap the woman to sell her on the GSM (Global Slave Market).
Regizor: D. Stevens
Scenariu: D. Stevens

Filmul Carmilla - The Carmilla Movie (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1426 | Romantice
12
Iun
BluRay 720pDescriere Film: La cinci ani după încheierea seriei, Carmilla ( Natasha Negovanlis ) și Laura ( Elise Bauman ) locuiesc acum în Toronto. Laura a încercat să-și înceapă cariera de jurnalist, iar Carmilla se bucură din nou de beneficiile de a fi om. Laura a avut coșmaruri, s-a dovedit a fi o viziune a trecutului lui Carmilla, iar vampirismul lui Carmilla începe să acționeze. Când Perry ( Annie M. Briggs ) și LaFontaine ( Kaitlyn Alexander ) privesc peste Carmilla, se dovedește că umanitatea lui Carmilla (supranumită „Scânteia”) dispare. Figurând că există o legătură între acest lucru și visele Laurei, Carmilla, Laura și prietenii lor, Kirsch ( Matt O'Connor ), Perry, LaFontaine și Mel ( Nicole Stamp), faceți o excursie la un conac din Austria.
Regizor: Spencer Maybee
Scenariu: Alejandro Alcoba,Jordan Hall
1 2 3 4 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.