Showgirls - Seducţie la Las Vegas (1995)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 76 | Erotice
27
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Showgirls - Seducţie la Las Vegas (1995)

Nomi Malone este o tânără pilotă care face autostop în Las Vegas, sperând să o facă ca o showgirl. După ce a fost jefuită de șoferul ei, Nomi o întâlnește pe Molly Abrams, un designer de costume care devine colega ei de cameră. Molly o invită pe Nomi în culise la Goddess , spectacolul cazinoului Stardust în care lucrează, pentru a-l întâlni pe Cristal Connors, vedeta diva a revistei de dans topless a cazinoului. Când Nomi îi spune lui Cristal că dansează la Cheetah's Topless Club , Cristal îi spune în derâdere că ceea ce face este asemănător prostituției. Când Nomi este prea supărată pentru a merge la muncă în noaptea aceea, Molly o duce la dans la Crave Club. Nomi este arestată după ce a provocat o luptă cu James, un bouncer la club. James îl scoate pe Nomi din închisoare, dar ea îi dă prea puțină notificare.
Cristal și iubitul ei, Zack Carey, directorul de divertisment de la Stardust, îl vizitează pe Cheetah's și solicită un dans de la Nomi. Deși bisexualul Cristal este atras de Nomi, cererea ei se bazează mai mult pe dorința ei de a o umili pe Nomi dovedind că se angajează în munca sexuală . Nomi interpretează fără tragere de inimă dansul după ce Cristal i-a oferit 500 de dolari. James se întâmplă să fie la clubul de striptease și este martor la dansul în poală. El vizitează trailerul lui Nomi a doua zi dimineață îi spune lui Nomi că ceea ce face ea nu diferă de prostituție. Nomi și James au o scurtă aventură; afacerea se încheie când James dă rutina de dans pe care a coregrafiat-o pentru Nomi lui Penny, un fost coleg de serviciu al lui Nomi, pe care îl însărcinează.
Cristal aranjează ca Nomi să audieze pentru linia corului Zeitei . Tony Moss, regizorul emisiunii, îl umilește pe Nomi cerându-i să-i pună gheață pe sfarcuri pentru a le face mai grele. Furios, Nomi părăsește brusc audiția după ce a împrăștiat gheață peste tot într-o formă. În ciuda izbucnirii sale, Nomi primește slujba și renunță la Cheetah. Cristal o mai umilește pe Nomi sugerându-i să facă o „apariție de bunăvoință” la o expoziție comercială cu barca, care se dovedește a fi o formă de prostituție deghizată subțire.
Fără să se descurajeze, Nomi își propune să se răzbune împotriva lui Cristal și să-și revendice mantia. Ea îl seduce pe Zack, care asigură o audiție pentru ca ea să fie studentul lui Cristal. Nomi câștigă rolul, dar când Cristal amenință o acțiune în justiție împotriva Stardust, oferta este anulată. După ce Cristal o batjocorește, Nomi o împinge în jos pe o scară, rupându-și șoldul. Incapabil să cânte, Cristal este înlocuit de Nomi ca lider al spectacolului. Deși Nomi și-a asigurat în sfârșit faima pe care a căutat-o, o înstrăinează pe Molly, care își dă seama că l-a împins pe Cristal pe scări.
Mai târziu, Molly cedează și participă la serbarea de deschidere a Nomi la un hotel elegant, unde își întâlnește idolul, muzicianul Andrew Carver. Carver o atrage pe Molly într-o cameră, unde o bate brutal și își conduce gărzile de corp în violarea în bandă . Molly este internată în spital după asalt. Nomi vrea să raporteze atacul poliției, dar Zack îi spune că Stardust o va mitui pe Molly cu bani siguri pentru a-l proteja pe Carver, interpretul lor vedetă. Zack se confruntă apoi cu Nomi despre trecutul ei sordid: Numele ei real este Polly și a devenit o fugă și prostituată după uciderea-sinuciderea părinților ei.. A fost arestată de mai multe ori pentru posesie de droguri, prostituție și agresiune cu o armă mortală. Zack îl șantajează pe Nomi jurând să-și păstreze trecutul liniștit dacă nu va spune poliției despre asalt.
În imposibilitatea de a obține dreptate pentru Molly fără a-și dezvălui trecutul, Nomi decide să ia dreptatea în mâinile ei. O ia pe Carver singur în camera lui de hotel și îl bate puternic. Nomi face apoi două vizite la spital, una lui Molly pentru a-i anunța că acțiunile lui Carver nu au rămas nepedepsite, iar alta lui Cristal să-și ceară scuze pentru rănirea ei. Cristal recunoaște că a făcut o cascadorie similară în urmă cu ani. Deoarece avocații ei îi asigură o mare decontare în numerar, Cristal îi iartă pe Nomi și schimbă un sărut. Nomi pleacă din Las Vegas și pleacă la Los Angeles, întâmplător cu același șofer care i-a furat bunurile la sosire, pe care le jefuiește la cuțit.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Showgirls - Seducţie la Las Vegas (1995) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |