Dansatorii - Going Places - Les valseuses (1974)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 54 | Romantice
16
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Dansatorii - Going Places - Les valseuses (1974)

Jean-Claude și Pierrot hărțuiesc și agresează sexual o femeie mai în vârstă într-o banlieue , îi fură poșeta și fug. După ce se sustrag de urmăritori, prădă poșeta, dar sunt dezamăgiți că nu găsesc aproape niciun ban. Fură un Citroën DS pentru o plimbare cu bucurie. Când îl aduc înapoi noaptea, proprietarul îi așteaptă cu arma trasă. Pierrot fuge, dar este împușcat în zona inghinală. Jean-Claude îl stăpânește pe proprietar, furând arma și mașina și, de asemenea, răpind pe Marie-Ange, femeia cu care era proprietarul. După ce l-au ridicat pe Pierrot, conduc la un mecanic de mașină pe care îl știu pentru a schimba DS-ul furat cu o altă mașină, oferindu-i mecanicului șansa de a o viola pe Marie-Ange, care pare apatică. Plecând cu cealaltă mașină, Jean-Claude și Pierrot forțează un doctor cu armă să trateze rănile lui Pierrot, care sunt doar superficiale. Fură banii doctorului și fug.
Când se întorc la mecanic, el este supărat că Marie-Ange a fost total pasivă și apatică în timpul violului. Pierrot se teme că a devenit impotent din cauza rănilor sale și sugerează să saboteze direcția DS înainte de a o înapoia proprietarului, imaginându-l că are un accident pe un drum sinuos. Trec cu planul și o lasă pe Marie-Ange să plece, dar nu înainte de a-și obține adresa.
Jean-Claude și Pierrot merg în țară, furând biciclete și o mașină de la localnici. Când trebuie să se oprească la o trecere de tren și să vadă sosirea polițiștilor, fug de mașină și intră în trenul aproape gol. Se întâlnesc cu o tânără care își alăptează copilul și o forțează să-l lase pe Pierrot să-i sugă sânii. Acest lucru îi stârnește pe toți trei și încep să întrețină relații sexuale, înainte ca femeia să observe că trebuie să părăsească trenul în gară, unde așteaptă soțul ei.
După ce au întâlnit poliția în gară, Jean-Claude și Pierrot decid să se așeze jos și să meargă într-o stațiune de coastă pustie, unde intră într-o casă de vacanță pentru a rămâne acolo. Observă că locuința aparține unei familii de trei, cu o fiică pe nume Jacqueline. După ce au găsit costumul de baie al lui Jacqueline, îl miros cu bucurie și estimează că trebuie să aibă în jur de 16 ani.
Se întorc la Marie-Ange și o forțează să întrețină relații sexuale cu amândoi, Pierrot reușind din nou să facă o erecție. Din nou este total pasivă, frustrându-i pe amândoi. Ea le mai spune că proprietarul mașinii și-a vândut DS-ul sabotat.
Cu ajutorul lui Marie-Ange, intră în salonul de coafură la care lucrează. Când cere să fie sărutată și începe să țipe și să arunce lucruri, ei o împușcă în picior și o lasă legată în salon.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Dansatorii - Going Places - Les valseuses (1974) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |