Lie with Me - Culcă-te cu mine (2005)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 322 | Romantice
26
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Lie with Me - Culcă-te cu mine (2005)

Camera se apropie încet de o femeie tânără care se masturbează pe o casetă de sex porno . Se ridică brusc și iese la o petrecere, în căutare de sex. Leila a aflat că are o anumită putere asupra bărbaților cu sex, dar simte că o parte din ea este încă neatinsă, reținându-se, în ciuda asertivității sale. Înainte de a putea alege un partener pentru noapte, ea este condusă de David, într-o baie, în timp ce prietena lui sună prin ușă. Ea pleacă, dar ține cu ochii pe David în timp ce-l ia pe un tip timid, cu care are relații sexuale împotriva unui gard afară, în timp ce David urmărește din mașina lui, în timp ce iubita sa, Victoria (Polly Shannon), îl doboară. Leila controlează complet întâlnirea ei, în timp ce David rămâne complet pasiv.
Apoi o vede mergând pe stradă și o urmează. Ea zâmbește, dar nu îi vorbește și intră într-o fugă, ducându-l la un loc de joacă. Se ghemuiesc în interiorul unui mic tunel și se privesc reciproc când începe să se atingă. Dar de data aceasta pleacă.
Când Leila îl vede din nou pe David, în cele din urmă vorbesc între ei și el o ia acasă, unde fac sex. O întreabă pe Leila dacă va ieși cu el la o întâlnire reală, dându-i numărul său când va pleca.
În cele din urmă ies afară și încep o adevărată poveste de dragoste. Îl întâlnește pe tatăl său, care este fragil din punct de vedere fizic, dar foarte amuzant, tachinând-o pentru a face sex și a face zgomot în apartamentul lor. Lui David îi pasă foarte tandru de tatăl său, care este fermecător și brusc. Leila este încă înțepenită, deși nu este intimidată când vechea iubită a lui David, Victoria (Polly Shannon) o confruntă la slujba ei, avertizând-o că David are probleme de intimitate. Când se întorc din nou la club, Leila dansează sugestiv cu un cuplu de bărbați în timp ce urmărește reacția lui David, iar el este rănit și supărat când se întorc la locul lui. Ea îi îndepărtează temerile când el mărturisește că nu se gândește la nimic altceva decât la ea, că are nevoie de ea, dar ea se comportă ca și cum ar fi un joc. El o roagă să-i promită că nu-l va părăsi, iar ea o face, dar nu o crede singură.
Când David îl găsește pe tatăl său mort, el se întoarce spre Leila pentru consolare, dar ea nu știe cum să-l mângâie. Acest lucru duce la conflict și se termină cu el cerându-i să plece. Mai târziu, el reconsideră; dar nu este în stare să o găsească din nou pe Leila, deoarece nu știe nimic despre ea în afară de prenumele ei. Leila își găsește lumea sexuală din ce în ce mai nesatisfăcătoare și devine din ce în ce mai frustrată. Îl ridică din nou pe tipul timid, dar îl lovește cu furie când el nu este în stare să-i urmeze poruncile perentorii și îl aruncă din apartament cu dezgust.
Leila își petrece timpul cu părinții în timp ce merg pe drumuri separate și se pregătește pentru nuntă în timp ce vara se apropie de sfârșit. În timp ce merge cu bicicleta la ceremonie, David o vede și o urmează în camioneta lui. El așteaptă în afara sinagogii și se apropie de ea, în timp ce toată lumea inundă pe trotuar după nuntă, iar apoi Rachel (Kristin Lehman) apucă mâna Leilei și ea îl strigă pe David, ca să-l întrebe dacă vine. La recepție, David o privește pe Leila dansând cu un bătrân, dar ea fuge din nou când se apropie de ea. De data aceasta o urmărește până acasă, și până înăuntru, spunându-i că nu o va mai părăsi. Se reunesc și filmul se încheie cu cei doi angajați într-un sărut pasional.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Lie with Me - Culcă-te cu mine (2005) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |