100 de şanse - 100 Girls (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 103 | Romantice
08
Aug
WEBRip 720p

Titlu Filmului 100 de şanse - 100 Girls (2000)

După ce a părăsit o petrecere într-un cămin pentru femei, Matthew ( Jonathan Tucker ) este prins într-un lift cu o femeie necunoscută și nevăzută când puterea se stinge. Matthew și această femeie necunoscută fac sex în întuneric. Când Matthew se trezește dimineața - încă în lift - se găsește singur cu o pereche de chiloți ai ei .
În misiunea de a-și găsi fecioara misterioasă găsind un sutien potrivit pentru chiloți, Matthew devine bărbatul de întreținere al „Virgin Vault”, un dormitor pentru femei. După ce eliberează șoareci, merge din cameră în cameră, punând capcane. El îi convinge pe femeile panicate să-și părăsească camerele și apoi începe să caute un meci. Când nu reușește, continuă să spargă lucruri (cum ar fi aerul condiționat ) într-un efort de a-și găsi femeia. De asemenea, el repară platoul de televiziune, care este foarte primit de femeile la care se referă ca „ Janeites ”, deoarece au un mare interes pentru filmele adaptate din cărțile lui Jane Austen.. Nu primește prea mult ajutor de la colegul său de cameră Rod (James DeBello), care îi spune în permanență să renunțe, și împreună filosofează despre bărbați și femei. Rod îi spune că nu are nevoie de o iubită și că este zadarnic să încerci să găsești „sutienul care se potrivește cu chiloții”, iar Matthew îl acuză că este prea macho . Rod îl introduce pe Matthew la „puterea penisului”, care implică utilizarea greutăților atașate penisului său ca mijloc de creștere a dimensiunii organului. El face acest lucru și insultă femeile pentru a se simți mai bine în legătură cu problema pe care o are cu bărbăția sa; el suferă de hipospadias .
La început, Matthew urmărește cum o femeie pe nume Patty ( Emmanuelle Chriqui ) și iubitul ei Crick (Johnny Green) se luptă. Crick este simbolul stereotipului bărbatului macho , cu marii săi pectorali, atitudine îngâmfată și abuzivă. Poartă o coadă de cal , o capră îngrijită , „machiaj masculin” și mestecă gumă de nicotină , spre disperarea lui Matthew. Matthew încearcă să o salveze pe Patty, dar este rănit de Crick. Crick pleacă, iar Patty încearcă să-l ajute pe Matthew, dar Matthew nu se poate abține să nu se gândească la reputația lui Patty ca la o „ curvă ”.
În timp ce caută o cameră, Matthew se găsește prins în baie când ocupantul se întoarce. Matthew este atacat de Wendy ( Larisa Oleynik ), până când îl recunoaște ca un coleg de liceu. Wendy decide să-l ajute pe Matthew în căutarea lui de a-și găsi fecioara misterioasă, sperând că, în acest proces, poate găsi una a ei, deoarece este o lesbiană închisă .
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul 100 de şanse - 100 Girls (2000) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |