Elena Undone - Elena Undone (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 305 | Erotice
28
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Elena Undone - Elena Undone (2010)

Potecile lui Elena Winters ( Necar Zadegan ), mama și soția pastorului, și ale lui Peyton Lombard ( Traci Dinwiddie ), un cunoscut scriitor lesbian, se întâlnesc la întâmplare. Instantaneu, se simt atrași unul față de celălalt și în cele din urmă se îndrăgostesc.
Filmul se deschide în două locuri - urmărindu-i pe cei doi protagoniști - mai întâi, în cadrul unei biserici, unde fiul Elenei, Nash, refuză să susțină un protest anti-homosexual și apoi în cadrul unei slujbe de pomenire pentru mama lui Peyton.
Elena și soțul ei Barry ( Gary Weeks ) încearcă să conceapă, dar devine clar că eforturile lor nu au avut succes atunci când Barry o mustră pe Elena după ce a început menstruația. Peyton începe să curățe lucrurile mamei sale, având flashback-uri ale mamei ei cu probleme emoționale în timp ce lucrează. Peyton găsește o casetă intitulată „Women's Glory Project” cu lucrurile ei și devine obsedată de ea de ceva timp.
Elena își vizitează prietenul Tyler pentru sfaturi, spunându-i că ea și Barry vor adopta în loc să încerce să aibă un alt copil. El întreabă „ce are pentru ea” și insistă (așa cum a făcut-o în trecut) că Barry nu este sufletul ei pereche sau „flacără geamănă”. Chiar și așa, el o împinge să meargă la adopție, spunând că „cineva intră cu siguranță în viața (ei), într-un mod mare”.
Peyton și Elena se întâlnesc la agenția de adopție. Vorbesc pe scurt, în timp ce Peyton îi întoarce cheile pierdute ale Elenei. Schimbă cărți de vizită după ce Peyton menționează că s-ar putea să o folosească pentru un fotograf (pe care Elena a fost înainte să se căsătorească cu Barry).
Cel mai bun prieten al lui Peyton, Wave, o târăște către un „guru al iubirii” (Tyler) unde Peyton și Elena se întâlnesc din nou. Elena află că Peyton este gay în timp ce vorbesc despre căsătoriile lor. Peyton o sună pe Elena a doua zi, întrebând dacă Elena o va ajuta cu continuarea Proiectului Gloria Femeilor mamei sale și își va face planuri pentru ca Elena să o viziteze a doua zi cu portofoliul ei.
Se întâlnesc încă o dată și s-a dezvăluit că Peyton este un agorafob cu dificultăți substanțiale de încredere. Se leagă în următoarele câteva săptămâni - la picnicuri cu Tyler și pahare de vin târziu. Mai târziu, Elena face fotografii profesionale mai bune ale lui Peyton pentru cărțile ei și discută despre educația lor și despre cum știau că sunt drepți și, respectiv, gay.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Elena Undone - Elena Undone (2010) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |