Lumea care urmează - The World to Come (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 347 | Romantice
29
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Lumea care urmează - The World to Come (2020)

În 1856, în regiunea Schoharie , Abigail și Dyer duc o viață izolată în țară, lucrând ca fermieri. Amândoi sunt distruși de pierderea recentă a tinerei lor fiice Nellie.
Un nou cuplu fără copii se mută lângă ei. Abigail este imediat fascinat de Tallie, soția, iar cele două femei formează o prietenie rapidă și profundă. Abigail îi mărturisește lui Tallie că căsătoria ei cu Dyer se bazează pe caracter practic, nu pe romantism, în timp ce Tallie dezvăluie că soțul ei Finney poate fi certător și controlant.
De ziua lui Abigail, Tallie îi cumpără un atlas la care tânjise mult. Când Tallie se întoarce acasă de la vizita de ziua ei, este prinsă de o furtună care aproape o ucide. Soțul ei o duce să se recupereze, iar când se întoarce este primăvară și Tallie își reia vizitele la Abigail.
În cele din urmă, Tallie îi dezvăluie lui Abigail că doar visează să fie cu ea. Abigail se simte la fel și cei doi se sărută. Încep o aventură sexuală. Dyer, care a devenit din ce în ce mai emoționant de la moartea copilului lor, este supărat în momentul în care Abigail petrece cu Tallie. Soțul lui Tallie devine la fel de gelos la orele pe care le petrece departe de el.
Finney îi cere în cele din urmă pe Abigail și pe Dyer să ia cina, unde îi aduce copilul pierdut, inconfortabil, iar Abigail observă vânătăi pe gâtul lui Tallie. După aceea, Tallie nu mai vizitează o săptămână. Abigail pleacă în sfârșit în căutarea ei și își găsește casa închiriată goală, rămânând doar o batistă sângeroasă. Deși suspectează răutate, în cele din urmă primește o scrisoare de la Tallie prin care o anunță că s-a mutat la 85 de mile.
Abigail insistă să meargă să-l vadă pe Tallie și Dyer se conformează cu reticență. Cu toate acestea, până la sosirea lor, Tallie este mort, ceea ce Finney susține că este din difterie.
Abigail se întoarce la viața ei la fermă. Ea și Dyer continuă să lucreze împreună, dar se înstrăinează emoțional. Pentru a se mângâia, Abigail își imaginează uciderea lui Finney într-o zi și încearcă să-i imagineze pe Nellie și Tallie confortându-se în viața de apoi.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Lumea care urmează - The World to Come (2020) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |