Tirante el Blanco - The Maidens' Conspiracy (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 73 | Romantice
01
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului Tirante el Blanco - The Maidens' Conspiracy (2006)

În 1401, Tirant lo Blanc , un cavaler celebru, sosește cu trupele sale mici, dar împietrite de almogavari , în portul Constantinopolului . Singurul fiu al împăratului a fost ucis recent de turci, iar împăratul bizantin este prea bătrân pentru a-și conduce armata în luptă. Constantinopolul se află sub amenințarea unei invazii otomane și, prin urmare, are nevoie disperată de un lider militar priceput. La sosire, Tirant este primit de împărat care îl face comandant șef al armatei imperiale.
După ce este prezentat împărătesei, Tirant zărește sânii singurului copil supraviețuitor al împăratului, fiica Carmesina, predispusă la sângerare nazală. Adolescent fantezist care tocmai a devenit nubil, frumoasa Carmesina este si ea lovita repede de curajosul si chipetul Tirant. Carmesina îi conferă dragostea pentru Tirant tutorei sale Ines, supranumită „Văduva Plăcidă”, al cărei regretat soț a fost un aliat al anti-papă. Văduva liniștită dă jos imediat visele romantice ale Carmensinei. Oricât de curajos și priceput ar fi lider militar Tirant, el nu este nici de sânge regal și nici nu are o avere proprie pentru a aspira să se căsătorească cu moștenitoarea imperiului. Prietenii și confidentele Carmesinei, fecioarele ei: Plăcerea-Vieții-Mea și Estefania, gândesc altfel. Speriat de o posibilă invazie otomană, Plăcerea-vieții-mea, fiica poetului curții, încurajează Carmesina interesul pentru Tirant, deoarece ea urmează să moștenească tronul și el îl va apăra. Estefania, o altă doamnă de serviciu, susține aventura lui Tirant cu Carmesina pentru că s-a îndrăgostit de mâna dreaptă a lui Tirant, Diafebus. Între timp, împărăteasa se gândește că Constantinopolul nu are nicio șansă împotriva atacului otoman și vede căsătoria fiicei sale cu sultanul ca singura modalitate de a-l găzdui.
În prima sa luptă împotriva trupelor sultanului otoman Mehmed al IV-lea, Tirant înscrie un triumf, dar se întoarce la curtea bizantină cu o rană la un umăr și cu amenințarea otomană încă planând asupra Constantinopolului. Pleasure-of-My-Life încearcă să consolideze dragostea lui Tirant, prințesa trezind dorința Carmesinei pentru el. Ea îi povestește prințesei despre un vis senzual în care Carmesina a fost implicată cu Tirant în timp ce Estefania făcea sex cu Diafebus. Între timp, Văduva Plăcită îl vrea pe Tirant pentru ea însăși, dar el respinge avansurile ei sexuale. Estefania, acum logodită cu Diafebus, și Plăcerea-Vieții-Mea l-au lăsat pe Tirant să intre în secret în dormitorul Carmesinei. Prințesa doarme pe jumătate și Tirant începe să o mângâie. Când Carmesina devine conștientă de prezența lui Tirant, țipă trezind instanța. Tirant fuge printr-o fereastră a turnului cu ajutorul unei frânghii. Coarda este prea scurta si este nevoit sa sara de la mare inaltime rupand-i unul dintre picioare. A doua zi, Tirant încearcă să ascundă ceea ce s-a întâmplat, simulând o cădere de pe un cal, dar acesta își rupe celălalt picior și ajunge țintuit la pat.
Între timp, împărăteasa începe o aventură cu Hippolytus, un tânăr membru din anturajul lui Tirant. Cuplul abia scapă de a fi găsit împreună în pat de împărat. Un emisar otoman ajunge la curtea bizantină pentru a cere mâna Carmesinei în căsătorie pentru Mehmed al IV-lea. Împărații îi cer o zi înainte ca el să-și dea acordul, dar Carmesina ia lucrurile pe cont propriu. În plină zi, ea merge la cortul lui Tirant și face sex cu eroul imobilizat la pat. Când Carmesina refuză să se căsătorească cu Mehmed pentru că a fost cu Tirant, izbucnește războiul. În bătălia decisivă, Tirant îl omoară pe sultan, dar acesta se întoarce de pe câmpurile de luptă grav rănit și moare la întoarcere. Carmesina moare de durere. După moartea împăratului Bizanțului, Hippolytus se căsătorește cu împărăteasa și devine noul conducător.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Tirante el Blanco - The Maidens' Conspiracy (2006) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |