Batalla en el cielo - Battle in Heaven (2005)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 749 | Erotice
01
Ian
DVDRip 720p

Titlu Filmului Batalla en el cielo - Battle in Heaven (2005)

Marcos (Marcos Hernández) este un muncitor din Mexic, angajat de „general”. Marcos află că copilul pe care el și soția lui l-au răpit pentru răscumpărare au murit din greșeală. Restul filmului urmează un Marcos descurajat, aparent bântuit de implicațiile morale și / sau legale ale acțiunilor sale.
Marcos stă lângă soția sa Berta (Berta Ruiz) la metrou în timp ce vinde ceasuri și dulciuri la un stand. El călătorește la aeroport pentru a o întâlni pe fiica clasei de mijloc-mijlocie a „generalului”, Ana (Anapola Mushkadiz), pe care o cunoaște de când era mică. Ana îi ordonă lui Marcos să o ducă la „butic” unde lucrează în comerțul sexual . În timp ce conduce, Marcos este foarte distras și la un moment dat oprește mașina. Ana recunoaște că ceva nu este în regulă, dar Marcos susține că este distras doar din cauza presupusei sănătăți a soției sale.
Ana îl invită pe Marcos în „butic” pentru a putea face sex cu unul dintre „prietenii” ei. Se pare că Marcos nu este trezit de „prieten”. Prietenul îi spune Anei că Marcos ar prefera-o în schimb. Ana merge să vorbească cu Marcos și îi amintește că se cunosc din copilărie. Marcos dezvăluie apoi că el și soția lui au răpit un copil, dar copilul a murit înainte de a putea colecta orice răscumpărare. Ana pare să rămână compusă la auzul acestei știri.
Înapoi acasă, Marcos face sex cu soția sa, Berta. Pare uniți în durerea lor cu privire la bebelușul mort. Marcos îi spune lui Berta că i-a spus Anei despre bebelușul răpit, indicând că mărturisirea i-a adus ușurare. Berta, supărată, îi cere să se asigure că „prințesa” nu spune nimănui. A doua zi, Marcos o vizitează pe Ana. Pare supărată de vizita sa, dar îl conduce la locul ei unde fac sex. Ana îl sfătuiește pe Marcos să se predea poliției.
Marcos, Berta, fiul lor și câțiva prieteni (inclusiv mama bebelușului mort, care nu știe cine și-a luat copilul și nici că a murit) ies în mediul rural. Marcos îi spune lui Berta că urmează să se predea. Ea îi cere să aștepte până după pelerinaj (care este în cinstea Doamnei din Guadalupe), eveniment pentru care Marcos își arătase dispreț mai devreme. Marcos pare să fie de acord cu soția sa. Starea mentală a lui Marcos pare să se înrăutățească. În loc să se întoarcă cu petrecerea sa, el face drumeții prin țară. El atinge un vârf cu cruci creștine, cu vedere la o vale. Marcos își îngropă fața în mâini.
Marcos o vizitează pe Ana acasă. Îi spune că se va transforma în poliție în acea zi. Îi dă un sărut de la revedere. Marcos părăsește apartamentul. Își pipăie pantalonii, se întoarce în apartament și o înjunghie fatal pe Ana.
Poliția devine conștientă atât de atacul asupra Anei, cât și de moartea copilului și sunt în căutarea lui Marcos. Marcos pare să se fi alăturat pelerinajului la Bazilică, la început pe jos, apoi pe genunchi. Cineva își așează o glugă peste față, dar Marcos continuă să meargă înainte. Capota devine din ce în ce mai pătată de sânge pe măsură ce se îndreaptă spre Bazilică în timpul slujbei bisericești.
În cele din urmă, pelerinii au dispărut, iar Bazilica este liberă. Poliția îi permite Bertei să intre să-și vadă soțul. Ea îl atinge pe cap și el se prăbușește.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Batalla en el cielo - Battle in Heaven (2005) la o calitate bună

avatar