Arsura - The Burning (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 71 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Arsura - The Burning (1981)

Într-o noapte la Tabăra Neagră, mai mulți rulote trag o farsă pe îngrijitorul numit Cropsy punând un craniu plin de viermi, cu lumânări în orificiile ochiului, lângă patul lui. Când îngrijitorul este trezit de camperi care lovesc la fereastră, el se sperie de craniu și îl bate accidental în pat, declanșând un incendiu. Flăcările ajung la un rezervor de benzină, care aprinde Cropsy și cabina sa. Aleargă afară, cuprins de flăcări și se împiedică într-un râu în timp ce băieții fug. În ciuda rănilor sale oribile, Cropsy supraviețuiește.
Cinci ani mai târziu, Cropsy este eliberat din spital, în ciuda faptului că trebuie să facă față grefelor de piele eșuate și poartă o haină și o pălărie pentru a-și ascunde deformările. O prostituată îl atrage spre apartamentul ei, unde o înjunghie cu o foarfecă în furie. Apoi se înarmează cu o pereche de foarfece de grădină și pleacă într-o altă tabără de vară, Camp Stonewater. La tabără, consilierii și camperii joacă softball când Tiger, unul dintre rulote, merge să caute mingea pierdută în pădure. Ea găsește mingea și fuge înapoi la joc evitând îngust Cropsy.
A doua zi dimineață, un camper numit Alfred o sperie pe Sally când iese din duș. Țipetele ei aduc atenția consilierilor Michelle și Todd, iar camperii Karen și Eddy îl prind. Michelle este furioasă pe acțiunile lui Alfred și îi cere să plece, dar Todd îi vorbește; află că Alfred nu are prieteni și pur și simplu îi făcea o farsă lui Sally. Glazer, iubitul lui Sally, îl confruntă pe Alfred, dar Todd îl determină să se retragă, iar acesta din urmă își cere scuze pentru Sally. În acea noapte, Alfred îl vede pe Cropsy în afara ferestrei sale, dar nimeni nu îl crede.
A doua zi, rulotei sunt aduși de Todd și Michelle într-o călătorie cu canoe până la râul Devil's Creek. După ce Todd le povestește despre legenda lui Cropsy, Karen și Eddy merg la un lac pentru a face o baie slabă . El pleacă supărat când ea se gândește să facă sex cu el, iar Karen părăsește lacul pentru a-și găsi hainele împrăștiate în pădure. Pe măsură ce le colectează, Cropsy își strânge gâtul cu foarfecele lui. A doua zi dimineață, Michelle o găsește pe Karen și pe canoe lipsă. Eddy, Fish, Woodstock, Diane și Barbara caută canoe pe o plută improvizată. Vad o canoe și vâslesc la ea, dar Cropsy îi pândește sărind din canoe și îi ucide pe toți cu foarfeca.
Glazer are relații sexuale cu Sally în pădure, dar suferă ejaculare prematură . Când pleacă pentru a obține chibrituri pentru un foc de tabără, Cropsy își împinge foarfeca în pieptul lui Sally. Iubitul ei se întoarce doar pentru ca Cropsy să-l înjunghie prin gât și să-l fixeze la un copac. Alfred este martor la moartea sa și îl trezește pe Todd, dar Todd devine inconștient de Cropsy, care îl urmărește apoi pe Alfred. Între timp, Michelle găsește cadavrele mutilate pe pluta improvizată și îi aduce pe cei rămași în tabără pentru a contacta autoritățile.
Todd își recapătă cunoștința și îl urmărește pe ucigaș cu un topor. Cropsy îl apucă pe Alfred în interiorul unui arbore minat abandonat și îl fixează cu foarfecele pe un perete. Todd descoperă corpul lui Karen și vede Cropsy înarmat cu un aruncător de flăcări, unde începe să-și amintească că a fost implicat în farsă. Este atacat de Cropsy, care își dezvăluie desfigurările, iar Alfred se eliberează pentru a-l înjunghia cu propriile foarfece. Înainte de a putea pleca, Cropsy reapare și Todd îi trage în cele din urmă toporul în față, ucigându-l. Alfred își aprinde corpul cu propriul său aruncător de flăcări și se îndreaptă spre Michelle, care a adus poliția cu ea, în timp ce trupul lui Cropsy arde. La un foc de tabără, un alt grup de adolescenți este văzut povestind povestea Cropsy.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Arsura - The Burning (1981) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |