Carol (2015)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 144 | Romantice
01
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Carol (2015)

În timpul sezonului de Crăciun din 1952, aspiranta fotografă Therese Belivet lucrează în magazinele Frankenberg din Manhattan. Ea întâlnește o femeie plină de farmec, Carol Aird, care caută o păpușă pentru fiica ei Rindy. La recomandarea Theresei, Carol cumpără în schimb un model de tren. Când Carol pleacă, își lasă mănușile pe tejghea. Therese i-a trimis-o prin e-mail folosind fișa de vânzări a lui Frankenberg cu numele și adresa lui Carol.
Iubitul Theresei, Richard, vrea ca ea să meargă în Franța cu el, în speranța că se vor căsători, dar este ambivalentă cu privire la relația lor. Un prieten comun, Dannie, o invită pe Therese la locul său de muncă, The New York Times , și îi oferă să o prezinte unui prieten editor foto. Între timp, Carol trece printr-un divorț dificil de soțul ei, Harge. Carol îi sună lui Frankenberg pentru a mulțumi funcționarului care i-a returnat mănușile și o invită pe Therese la prânz. Therese o vizitează pe Dannie și el o sărută, dar ea devine incomodă și pleacă.
Carol o invită pe Therese la casa ei din New Jersey. Se oprește să cumpere un pom de Crăciun, iar Therese îi face fotografii sincere. Harge ajunge neașteptat să-l ducă pe Rindy în Florida de Crăciun; devine suspect de Therese, deoarece Carol a avut o aventură cu ani în urmă cu prietenul ei Abby. Acestea sunt martorii argumentelor lor. După ce Rindy pleacă, un Carol necăjit o duce pe Therese la gară pentru a se putea întoarce acasă.
Carol sună să-și ceară scuze și se întâlnesc la apartamentul Theresei, unde Carol o surprinde cu o valiză care conține un cadou al unei camere Canon și a unui film. Carol a aflat că Harge solicită judecătorului să ia în considerare o „ clauză de moralitate ” împotriva ei, amenințând că îi va expune homosexualitatea și îi va acorda custodia deplină a lui Rindy. Ea decide să facă o călătorie rutieră pentru a scăpa de stresul procedurilor de divorț și o invită pe Therese să i se alăture. Richard o acuză pe Therese că este îndrăgostită de Carol și prezice că Carol se va obosi curând de ea. Cei doi argumentează și relația lor ajunge la sfârșit. În a doua noapte a călătoriei, Therese se întâlnește cu un vânzător călător, Tommy Tucker.
În ajunul Anului Nou, Carol și Therese se sărută pentru prima dată și fac sex. A doua zi dimineață, descoperă că Tucker este de fapt un anchetator privat angajat de Harge pentru a obține dovezi împotriva lui Carol. Carol îl confruntă pe Tucker, amenințându-l cu arma, dar susține că a trimis deja înregistrările la Harge. Carol și Therese se întorc înapoi. A doua zi, în Chicago, Therese află că Carol a zburat acasă pentru a lupta pentru custodia fiicei sale, după ce i-a cerut lui Abby să o conducă pe Therese acasă. Abby îi dă o scrisoare de la Carol. Întorcându-se acasă, Therese îi telefonează lui Carol, dar știind că riscă să piardă custodia Rindy dacă își continuă relația cu Therese, Carol închide telefonul.
Therese își creează un portofoliu de fotografii și primește un loc de muncă la The New York Times . Între timp, Carol a văzut un psihoterapeut ca o condiție a soluționării divorțului. În timpul unei întâlniri confruntative la mijlocul lunii aprilie cu avocații divorțului, Carol recunoaște brusc adevărul a ceea ce conțin casetele și refuză să-și nege sexualitatea. Pentru a evita să meargă în justiție și pentru probabilitatea unui scandal public, ea îi spune lui Harge că el poate avea custodia lui Rindy, dar insistă asupra unei vizite regulate.
Carol îi scrie lui Therese și se întâlnesc în salonul hotelului Ritz Tower. Carol dezvăluie că va lucra pentru o casă de mobilă și a luat un apartament pe Madison Avenue. Therese refuză invitația lui Carol de a trăi cu ea. Carol îi spune lui Therese că se întâlnește cu asociați în camera Oak și că, dacă se răzgândește, ei pot lua cina. Therese rămâne nemișcată și Carol șoptește „Te iubesc”. Sunt întrerupți de Jack, un coleg care nu a mai văzut-o pe Therese de câteva luni, iar Carol pleacă.
Therese acceptă călătoria lui Jack la o petrecere, dar constată că nu se poate conecta cu nimeni. Therese se îndreaptă spre camera Oak. Ea scanează mesenii și o vede pe Carol la o masă. Therese ezită, înainte de a merge spre Carol. Ochii lor se întâlnesc. Carol o privește pe Therese cu un zâmbet care crește încet.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Carol (2015) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |