Venus negru - Black Venus (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 96 | Adult
11
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Venus negru - Black Venus (1983)

Când bogatul colecționar de artă Jacques ( Emiliano Redondo ) vizitează un bordel parizian operat de Madame Lili ( Mandy Rice-Davies ), el recunoaște una dintre prostituate drept Venus (Josephine Jacqueline Jones), o femeie martinicană neagră .
Într-un flashback , Jacques își amintește că i-a prezentat lui Venus un sculptor supradotat, dar sărac , Armand (José Antonio Ceinos), care l-a convins pe Venus să devină modelul și iubitul său de artă . Armand a devenit din ce în ce mai obsedat de Venus și de statuia ei la care lucra. Pentru a-l ajuta pe Armand să plătească chirie, Venus a lucrat ca model pentru o croitorie , Madame Jean ( Helga Liné ). Câțiva dintre clienții doamnei Jean s-au îndrăgostit de Venus, printre care Marie ( Karin Schubert ), o femeie bogată al cărei soț era adesea absent. Venus a câștigat atât de mult ca un model, încât Armand a acuzat-o că este prostituată.
În cele din urmă, obsesia, gelozia și violența crescândă a lui Armand au alungat-o pe Venus și s-a mutat cu Marie ca femeie păstrată . Când soțul lui Marie, Pierre, s-a întors acasă în timpul unui bal social , a descoperit-o pe Venus în casa lui și i-a ordonat să întrețină relații sexuale cu Louise ( Florence Guérin ), o fată rurală de 17 ani pe care o sedusese cu bogăție. Pierre a invitat apoi mai mulți invitați la petrecere să o violeze pe Louise, ducându-l pe Venus să fugă din casă și să se întoarcă la muncă pentru doamna Jean. Venus s-a intersectat mai târziu cu Louise, care devenise prostituată la bordelul Madame Lili. Louise a convins-o pe Venus să se alăture ei lucrând pentru doamna Lili.
În prezent, Jacques îi spune lui Venus că Armand și-a terminat statuia, dar refuză să o vândă, în ciuda faptului că este lipsit și destul de bolnav. După ce Venus îl roagă să-l ajute pe Armand, Jacques merge la studioul lui Armand, forțează bani pe Armand și ia statuia lui Venus peste protestele lui Armand. Jacques cumpără apoi contractele lui Venus și Louise de la doamna Lili și duce ambele femei la casa lui din Spania , unde instalează statuia. Armand, după ce a suferit o defecțiune severă , îi urmărește în Spania pentru a lua înapoi atât Venus, cât și statuia cu arma. Când Venus refuză, Armand o împușcă și apoi se sinucide. Ultimele cuvinte ale lui Armand sunt de a-i cere lui Jacques să aibă grijă de „ea”, lăsând neclar dacă se referea la Venusul rănit sau la statuie.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Venus negru - Black Venus (1983) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |