Chestiuni secrete - Choses secrètes - Secret Things (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 72 | Erotice
30
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Chestiuni secrete - Choses secrètes - Secret Things (2002)

Două fete pariziene, Nathalie (Revel), o stripteuză la un bar și Sandrine (Seyvecou), un barman, conspiră să urce pe scara socială a Parisului când încep să locuiască împreună.
Proprietarul clubului îi dă lui Sandrine un ultimatum pentru a face sex cu un client plătitor. Nathalie, după ce și-a terminat tura, o apără și o descurajează pe Sandrine să accepte oferta, iar ambele fete sunt concediate. Sandrine, după ce a rămas în urmă cu chiria, este sigură că proprietarul o va da afară mai ales că este șomeră, dar Nathalie se oferă să-și împartă apartamentul cu Sandrine pentru o vreme.
Fetele decid să urce pe scara corporativă exploatându-și sex-appeal-ul și obțin locuri de muncă ca secretare într-o corporație bancară. Sandrine este trimisă la sediul central, iar Nathalie este trimisă la departamentul de resurse umane. Aceștia își propun să-și seducă șefii și să fie promovați, ceea ce Sandrine realizează împreună cu cofondatorul Monsieur Delacroix după ce i-a devenit secretar, dar multă ambiguitate îl înconjoară pe Nathalie.
Christophe, fiul CEO-ului și viitorul moștenitor al corporației bancare, este foarte frumos și ținta finală pentru ambele fete de a seduce, dar reputația sa este devastatoare. După ce a trecut prin multe femei, Christophe este nemilos și aparent lipsit de emoții, dar are capacitatea de a seduce orice femeie și de a o face să se îndrăgostească nebunește de el. Acest lucru a dus la poveștile anterioare care s-au încheiat cu sinuciderea lor. Cu toate acestea, Sandrine este încă hotărât să-l cucerească chiar și după ce a primit un avertisment de la Nathalie.
De-a lungul timpului, Sandrine, prin absenteism și atenție redusă față de Delacroix, îl convinge ca Nathalie să fie transferată la biroul său ca secretar asistent la Sandrine, deoarece se simte suprasolicitata. Rezultatul este un sex în trei în acea seară în birou pe care Christophe și sora lui îl întrerup. După ce a fost disciplinat sub acoperire, Delacroix își va păstra funcția și va continua să lucreze pentru companie, dar, oficial, pe hârtie (la care are acces doar Christophe) a fost concediat.
După situație, Christophe îi duce pe Nathalie și Sandrine la un restaurant privat, unde se dezvăluie că Nathalie a fost iubitul secret al lui Christophe în timp ce fetele lucraseră la bancă. După ce și-a etalat averea, Christophe își dezvăluie planul: să se căsătorească cu Sandrine cu o nuntă formală pentru a-l convinge pe tatăl său pe moarte că este un om reformat și, astfel, va câștiga controlul complet asupra corporației. Sandrine va divorța după o soluție sănătoasă. Nathalie, înfuriată de situație, nu rezistă în speranța că Christophe o iubește, ascultându-se chiar de porunca sa ca ea și Sandrine să meargă la toalete și să înceapă să facă sex înainte de a-l aștepta pe Christophe să-l transforme într-un trio.
Mai târziu, Sandrine este invitată la castelul lui Christophe pentru o seară de cină cu el și sora lui într-o trio incestuoasă. Seara este întreruptă de Nathalie, care încă mai crede orbește că Christophe o iubește în adâncul sufletului. După ce Christophe o respinge și îi aruncă o piatră, Nathalie cedează nebuniei. Nunta se desfășoară la o dată ulterioară și în noaptea nunții, Sandrine și Christophe se plimbă împreună prin castelul său pe măsură ce are loc o orgie. Gardienii o escortează la pivniță când au auzit că tatăl lui Christophe a murit și i-a părăsit întreaga corporație. Acolo, ea este violată în bandă de oaspeți, în timp ce Christophe și sora lui întrețin relații sexuale.
Mai târziu, seara, când evenimentele s-au stabilit, Sandrine este aruncată în fața ușii principale și i se spune de Christophe că divorțul poate dura câteva săptămâni. Nathalie apare cu o cutie plină cu benzină pe care o toarnă peste ea și ține o brichetă în aer. Christophe o respinge doar pentru a fi împușcată de mai multe ori de Nathalie în furia ei. Este închisă și Sandrine devine moștenitorul corporației. Ani mai târziu, când Sandrine intră în limuzina ei pe străzile Parisului, o recunoaște pe Nathalie, care de atunci s-a căsătorit cu gardianul ei și a avut un copil. Nathalie și Sandrine se apropie și se sărută pe obraz.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Chestiuni secrete - Choses secrètes - Secret Things (2002) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |