An Affair - O Aventură (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 183 | Romantice
20
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului An Affair - O Aventură (2018)

An Affair al lui Henrik Martin Dahlsbakken urmărește un profesor de școală printr-o relație sexuală de scurtă durată cu un elev atrăgător. Capturând cu ușurință încărcătura erotică a întâlnirii lor și stările emoționale mai puțin plăcute, dar la fel de intense, care urmează, filmul se bazează pe un spectacol sensibil al vedetei Andrea Braein Hovig (în calitate de profesor) pentru a-l purta printr-o acțiune care ar fi putut să se prăbușească în histrionismul pustiu. Acestea sunt ape greu neexplorate pentru filmele de artă, dar tratamentul extrem de subiectiv al lui Dahlsbakken face ca imaginea să fie atrăgătoare pentru importul statului.
Hovig o interpretează pe Anita, care ni se prezintă, cu claritate, într-o fotografie care se urmărește în spatele ei în timpul jogging-ului de dimineață: Camera se ridică de la glezne ca și când ar dovedi asta, în timp ce un adolescent ar putea ghici (așa cum se spune mai târziu, cu prostia are „50 de ani”, este totuși capabilă să atragă atenția nesolicitată de la un băiat hormonal.
Căsătorită cu un avocat puternic care pare jenată că simte nevoia să lucreze, Anita abia începe o slujbă ca profesoară de educație fizică la liceul local. Făcând chestia „spune-ne numele tău și un fapt amuzant despre tine” în prima zi de curs, ea este neliniștită când un băiat (Tarjei Sandvik Moe) spune, lăudându-se sau glumind sau ambele: „Eu sunt Markus și am am o pula mare. " Nu este o noapte bună pentru soțul Anitei să o ignore la culcare, stând indiferent la laptopul său când se cuibărește mai aproape de el.
Aproape imediat - la bine sau la rău, filmul lui Dahlsbakken nu are timp de umplutură - Anita se găsește singură într-un vestiar cu Markus, un moment inocent care devine periculos, dar care este rapid întrerupt. Nu la fel cu o întâlnire ulterioară, când băiatul se alătură ei cu o mașină parcată după ce alții au părăsit campusul.
Obiectiv, Markus este agresorul aici, urmărind-o pe Anita în afara școlii până când obține ceea ce vrea. Dar odată inițiată, aventura o consumă pe Anita, chiar (sau mai ales) când începe să se îndoiască că el o vede ca pe o aventură. Devine dependentă de telefonul ei, căutând texte și urmărind rețelele sale sociale; îi vede trupul când soțul ei o atinge; observă, cu amărăciune, cadavrele unor adolescente îmbrăcate în costum de baie care merg pe lângă piscină când clasa ei merge la înot. În curând, se angajează în minciuni și manipulări care ar putea face ca cea mai egocentrică liceu să însemne că o fată gândește de două ori.
Dar performanța brută și infectată a lui Hovig face să pară că Anita nu are de ales în aceste chestiuni. Acesta este un privilegiu acordat de obicei personajelor masculine de vârstă mijlocie din filme de acest gen, iar An Affair se ocupă cu ușurință de tipul de gen. Aici, a fi femeie înseamnă că este foarte ușor pentru Anita să invadeze viața privată a lui Markus și să-și saboteze romantismul în devenire cu un partener mai potrivit. De asemenea, înseamnă că riscă un alt tip de umilință dacă se descoperă ceea ce face. Pe măsură ce lucrurile se prăbușesc, filmul uită de câteva fire de comploturi ca și cum, așa cum este adevărat pentru Anita, nimic din trecutul său nu mai contează. Familia, prietenii și, în cele din urmă, Markus se îndepărtează de priveliștea ei în timp ce-i urmărește chipul, contemplând în liniște o lume răsturnată.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul An Affair - O Aventură (2018) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |