The Lover - L'amant - The Paramour (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 263 | Romantice
24
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului The Lover - L'amant - The Paramour (1992)

Personajele primare sunt cunoscute doar sub numele de Fata Tânără și bărbatul chinez. Evenimentele au loc în Vietnam. Fiica unei familii franceze amare, înspăimântătoare, afectate de sărăcie, care locuiește într-o zonă rurală, fata este o doamnă drăguță, care poartă o rochie veche de in și o fedora și își vopsea buzele roșu aprins când nu este vizibilă mamei sale. Mama ei văduvă slabă, văduvă, este învățătoare pentru copiii din zonă. Există un frate mai mare violent, fumător de opiu, și un frate mai mic timid. Fata este o singură, dar o elevă excelentă, care visează să fie scriitoare.

Fata îl întâlnește pe bărbatul chinez când traversează râul pe feribot pentru a se întoarce în oraș după o vacanță școlară. Este fiul unui om de afaceri a cărui avere s-a făcut în domeniul imobiliar și a revenit recent de la Paris după ce și-a terminat studiile de afaceri. El are aspectul, dar îi lipsește siguranța de sine a playboy-ului pe care își dorește să-l facă și este fascinat de prima dată când o vede stând lângă șină pe un feribot aglomerat care traversează râul Mekong . După o conversație incomodă, ea acceptă o călătorie spre Saigonîn limuzina sa condusă de șofer. În voce în off la începutul filmului, ea spune că are 15 ani, dar îi spune că are 17 ani; are 32 de ani. În timpul călătoriei, el o ia tremurând de mână; la final, mâna lui este în poala ei. A doua zi, o așteaptă în afara internatului ei și o duce în camera din cartierul chinezesc pe care îl folosește pentru amante.

Își dau seama că „un viitor împreună este de neconceput”, deoarece ea este programată să se întoarcă la Paris în curând, iar el va face o căsătorie aranjată cu o moștenitoare chineză. Conștienți de timpul limitat pe care îl au împreună, cad într-o relație în care își pierd toate responsabilitățile care vin cu angajamentul. În fiecare zi după școală, fata merge în camera lui.

Familia fetei descoperă aventura și, deși la început furioasă, o acceptă pentru că bărbatul este bogat și își poate achita o parte din datoriile lor. În ciuda acestei tensiuni adăugate, afacerea continuă cu pasiune. Bărbatul merge chiar atât de departe încât să-l roage pe tatăl său permisiunea de a fi cu ea în loc să intre în căsătoria sa aranjată, dar tatăl său ar prefera să-l vadă mort decât cu o fată albă. Deși devastat, bărbatul se căsătorește cu mireasa aranjată, iar fata se îmbarcă pe o navă câteva zile mai târziu pentru a se întoarce în Franța.Filmul a fost nominalizat la Academy Awards, USA 1993, Awards of the Japanese Academy 1993, Bambi Awards 1992 și la César Awards, France 1993.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Lover - L'amant - The Paramour (1992) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |