Unele fete o fac - Some Girls Do (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 100 | Erotice
28
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Unele fete o fac - Some Girls Do (1969)

O serie de accidente inexplicabile s-au abătut asupra dezvoltării primului avion de zbor supersonic din lume , SST1 - un bărbat este victima unei stewardese aeriene omicide (o Maria Aitken necreditată ) și două femei ( Yutte Stensgaard și o Joanna Lumley necreditată ) efectuează acte de sabotaj separate în timpul testelor. Ministerul Aerului îl solicită pe Hugh „Bulldog” Drummond ( Richard Johnson ) să investigheze.
Ajutat de blonda americană Flicky ( Sydne Rome ), Drummond descoperă un complot al creierului criminal Carl Petersen ( James Villiers ), care va câștiga opt milioane de lire sterline dacă aeronava nu este pregătită până la o anumită dată. Petersen, asistat de frumoși dar mortali asasini Helga ( Daliah Lavi ) și Pandora ( Beba Lončar ), a dezvoltat o serie de roboți: fete frumoase cu creiere electronice care să-l ajute să saboteze proiectul SST1 prin intermediul infrasunetelor (unde sonore cu frecvență prea mică) să fie detectat de urechea umană) care poate fi îndreptat către oameni sau obiecte cu rezultate devastatoare.
După atacurile inițiale de sabotaj ale roboților lui Peterson, Helga și Pandora încep să ucidă sistematic diverse persoane asociate cu SSTI, precum inginerul Dudley Mortimer ( Maurice Denham ) și Miss Mary ( Robert Morley ), un spion care conduce o clasă de gătit ca front pentru activitățile sale. Helga intră în contact cu Drummond la o petrecere de împușcare și încearcă să-l omoare plantând o bombă în telefonul său după ce s-a culcat cu el. Apoi Helga și Pandora încearcă să-l omoare din nou pe Drummond sabotând o luptă cu planor, tăind cordonul din parașuta sa. Drummond reușește să-și deschidă manual parașuta și să scape de moarte.
Traseul îl conduce pe Drummond în Africa de Nord, urmând un pilot pe o barcă cu motor cu infrasunete, unde este asistat de Peregrine Carruthers ( Ronnie Stevens ) de la Ambasada Britanică. Pandora îl ucide pe proprietarul ambarcațiunii cu un dispozitiv infrasonic miniatural, dar este frustrat în încercarea ei de a fura barca. Drummond și Peregrine decid să conducă barca cu motor într-o cursă programată: Helga și Pandora participă, de asemenea, la cursă și capturează cu succes bărbații și barca, livrându-i pe toți către Petersen la sediul central al insulei sale, echipat de o armată a roboților săi, inclusiv defectul dar simpaticul nr. 7 ( Vanessa Howard ). Drummond și Peregrine se reunesc și cu Flicky, care s-a infiltrat cu succes în organizația lui Petersen.
În timpul cinei, Petersen dezvăluie detaliile complete ale planului său de a utiliza tehnologia infrasunetelor pentru a sabota primul zbor inițial al SST1. În noaptea aceea, Drummond se culcă încă o dată cu Helga, în timp ce Pandora se mulțumește cu seducătorul Peregrine. Dimineața, Drummond încearcă să recupereze barca cu motor infrasunet și este întâlnit de Flicky, care îi spune că este de fapt un agent CIA desemnat să-l ajute. Sunt prinși de Helga - Drummond scapă, dar Helga îl ține pe Flicky cu arma. Petersen își trimite roboții să caute pe insulă agentul fugar - Drummond este încolțit de numărul 7, dar spre surprinderea sa, ea alege în mod deliberat să nu-i dezvăluie locația.
Peregrine și Flicky sunt ținuți ostatici în camera de control a lui Petersen și sunt obligați să asiste la distrugerea SST1 în timp ce își pune planul în acțiune. Drummond scalează peretele ascunzătorii lui Petersen și salvează SST1 de la distrugere folosind undele infrasonate ale lui Petersen împotriva lui, distrugându-i camera de control. Petersen, Pandora și Helga sunt toți aparent uciși în explozie.
Drummond, Flicky, Peregrine și No. 7 scapă de haosul ulterior, după ce au recuperat dispozitivul cu infrasunete. Flicky se dezvăluie a fi un agent dublu care lucrează pentru ruși și scapă pe barca cu motor cu dispozitivul. Peregrine, dorind să-și îmbunătățească relațiile cu Rusia, decide să meargă cu ea. Pe măsură ce baza explodează în cele din urmă, Drummond găsește confort în brațele frumosului nr. 7, care se dovedește a nu fi un robot până la urmă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Unele fete o fac - Some Girls Do (1969) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |