Jason's Lyric - Prietenii periculoase (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 50 | Romantice
21
Mar
WEBRip 1080p

Titlu Filmului Jason's Lyric - Prietenii periculoase (1994)

Jason ( Allen Payne ) este un tânăr responsabil, care are un loc de muncă într-un atelier de reparații de televiziune și locuiește acasă cu mama sa harnică ( Suzzanne Douglas ). Joshua ( Bokeem Woodbine ) este fratele mai mic, care tocmai este eliberat din închisoare. Traumatizat anterior de tatăl său, Joshua este un ex-con volatil, deranjat, care este în mod evident destinat unui scop violent. Joshua se ocupă de droguri pentru bani pe termen scurt și se alătură unui echipaj care planifică un jaf bancar.
Când Lyric ( Jada Pinkett ) intră în magazin pentru a cumpăra un televizor, Jason își întâlnește potrivirea perfectă. Are vise de evadare și îl inspiră pe Jason să facă lucruri romantice, cum ar fi să împrumute un autobuz urban care să o ia la o întâlnire. Relația lor crește continuu și înflorește în iubire. Înălțimea vine când Jason și Lyric fac o plimbare romantică într-o barcă cu vâsle, apoi fac dragoste în pădure.
Într-o serie de flashback-uri, Forest Whitaker îl interpretează pe tatăl băieților, Mad Dog. De-a lungul filmului, Jason are coșmaruri despre o tragedie din copilăria sa. Fie Jason (interpretat în tinerețe de Sean Hutchinson), fie Joshua (interpretat în tinerețe de Burleigh Moore) l-au ucis pe Mad Dog, în timp ce el îi ataca beția pe mama lor. După ce a fost mângâiat de Lyric, învață să se ocupe de trecutul său. Alonzo le spune bandei sale și lui Joshua despre planul de jaf bancar. Lyric, ascultând conversația lor, îi spune lui Jason despre jaful băncii.
Din păcate, jaful nu merge conform planului; Iosua vine târziu. Cel mai semnificativ, el provoacă inflamații terorizând și bătând în mod independent clienții băncii. Se urcă în mașina de evadare cu gașca sa când s-a terminat jaful. Ca pedeapsă, Joshua este biciuit de restul bandei sale. Iosua se întoarce acasă. Jason își dă seama cât de rău a fost bătut, așa că se confruntă cu liderul bandei, Alonzo ( Treach ), care este fratele lui Lyric. Ca urmare, cei doi au o luptă vicioasă într-o toaletă publică.
Jason îl întâlnește apoi pe Lyric la bayou și îi spune că nu poate pleca cu ea. Coșmarurile sale apar pentru că Jason a luat o armă de la Joshua, dar a împușcat accidental Mad Dog în piept, motiv pentru care se simte obligat față de familia sa.
Lucrurile se înrăutățesc atunci când Iosua o aude pe mama lui spunându-i lui Jason să părăsească orașul cu Lyric pentru că nu îi datorează nimic lui sau lui Joshua. Joshua crede că Jason pleacă nu numai din cauza lui Lyric, ci și pentru că Alonzo se poate răzbuna. Iosua intenționează să îi omoare pe toți pentru a-l împiedica pe fratele său să plece.
Jason aude despre planul lui Joshua și se îndreaptă spre casa lui Alonzo / Lyric, dar a ajuns prea târziu. Vede că Joshua a doborât deja pe ambii membri ai echipajului lui Alonzo și se grăbește sus în căutarea lui Lyric. El află că Joshua are o armă îndreptată spre gâtul ei. El trage și un pistol și este capabil să-l convingă pe Joshua să nu o omoare. Cu toate acestea, Iosua împușcă accidental Lyric.
Jason o duce afară din casă către o mulțime în creștere în afara casei. Lyric este rănit, dar încă în viață. Joshua este sătul de viața lui și decide să pună capăt tuturor prin uciderea sa (în afara ecranului), în ochii tuturor celor din afară. Filmul se încheie cu Jason și Lyric călătorind într-un autobuz, părăsind orașul; cu toate acestea, unele versiuni sunt editate în această parte.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Jason's Lyric - Prietenii periculoase (1994) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |