Salvamarul - The Lifeguard (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 105 | Romantice
20
Sep
BluRay 720p

Titlu Filmului Salvamarul - The Lifeguard (2013)

Leigh London este o scriitoare talentată care locuiește în New York, cu un loc de muncă ca jurnalist și o relație cu șeful ei logodit. La începutul poveștii, Leigh trebuie să accepte sfârșitul relației sale de dragoste și are sarcina de a raporta povestea unui pui de tigru care a fost ținut legat ca animal de companie în casa cuiva până când a murit. Spre uimirea lui Leigh, piesa nu este lansată ca o veste serioasă și ea se descompune, certându-se cu șeful și fostul iubit. Acum complet dezamăgită de viața ei în oraș, ea decide să plece - fără să-și anunțe slujba - și să se întoarcă în orașul natal. Când ajunge acasă, mama lui Leigh pune la îndoială întoarcerea bruscă, între timp tatăl ei este încântat să o vadă, mai ales după ce Leigh își anunță decizia de a rămâne pe termen nelimitat. Devine din nou cunoscută cu doi dintre foștii ei prieteni, evaluatorul de artă, Todd, și vice-director, Mel. În timp ce bea niște băuturi cu ei, ea anunță că și-a început slujba la liceu ca salvamar din piscina comunității, unde îl întâlnește pe fiul omului de întreținere, micul Jason.
În următoarele câteva săptămâni, ea devine prietenă cu Jason și cu cel mai bun prieten al său, Matt, și încurajează comportamentul sălbatic al celor doi prieteni ai ei din liceu, petrecând cu adolescenții și fumând oala. Todd merge fericit cu comportamentul lui Leigh; în timp ce și Mel o face, relația ei cu soțul ei este gravă în timp ce încearcă să conceapă un copil. Leigh începe să petreacă mult mai mult timp cu Jason și, în curând, își dă seama de atracția față de el și invers. Într-o noapte, după ce au petrecut la piscină după ore întregi cu prietenii lor, Leigh se duce la baie / vestiar unde Jason o urmărește și se sărută. Sărutul se transformă rapid în sex și aceasta începe o relație între cei doi care continuă în timpul verii, ducând la întâlniri sexuale frecvente. Într-o zi, în timp ce cei doi fac sex în pat, Leigh își dă seama că Se îndrăgostește de Jason și îl convinge să rămână mai mult timp în loc să se mute în Vermont cu Matt așa cum plănuise. Matt a fost dat afară de mama sa și a arătat clar că este disperat să părăsească orașul.
După ce Jason amână planurile din Vermont, Matt devine foarte descurajat. Între timp, soțul lui Mel devine din ce în ce mai frustrat de comportamentul ei „fără griji”. În timp ce se afla la piscină într-o dimineață, Todd îi descoperă pe Leigh și Jason sărutându-se, dar nu spune nimic. Mama lui Leigh i-a cerut să se mute, pentru că nu este singura care încearcă să își pună viața în ordine; Leigh rămâne cu Jason. Pisica ei dispare în acest proces. Todd lasă să-i alunece lui Mel că Leigh stă la Jason și Mel descoperă relația dintre cei doi, spre groaza ei. Se apropie de Leigh cu furie și intenționează să îl informeze pe tatăl lui Jason. Leigh și Jason merg apoi să-și caute pisica, doar pentru a descoperi că Matt s-a sinucis spânzurându-se de un copac în pădure. Matt menționează în mod repetat pe tot parcursul filmului că urăște viața în oraș și că este disperat să ajungă în Vermont. Se pare că amânarea lui Jason a fost ultima sa bucată de speranță.
Acest lucru îl afectează foarte mult pe Jason și este profund tulburat. Leigh își asumă responsabilitatea de a o informa pe mama lui Matt, care este, de asemenea, cu sufletul la gură la știri. Leigh o consolează până sosesc rudele ei și apoi își găsește pisica dispărută ascunzându-se lângă casa părinților ei. La înmormântare, își face pace cu Mel și merge să-l întâlnească pe Jason pentru ultima oară înainte ca ei să plece amândoi. Împărtășesc o îmbrățișare emoțională, amândoi manifestând o puternică afecțiune unul față de celălalt. Ea îi dă 1.000 de dolari câștigați dintr-un premiu de jurnalist și pleacă cu lacrimi în ochi, știind că sentimentele ei pentru Jason nu ar putea fi niciodată acționate cu adevărat. Scena finală se încheie cu o carte poștală de la Jason, afirmând că încă se gândește mult la ea și la Matt, de asemenea.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Salvamarul - The Lifeguard (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |