Julia - Being Julia (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 269 | Romantice
01
Ian
WEBRip 720p

Titlu Filmului Julia - Being Julia (2004)

Amplasat la Londra în 1938, filmul se concentrează pe actrița de teatru extrem de populară și extrem de populară Julia Lambert ( Annette Bening ), a cărei dezamăgire treptată față de cariera ei în timp ce se apropie de vârsta mijlocie a determinat-o să-l întrebe pe soțul ei, regizorul Michael Gosselyn ( Jeremy Irons) ), și susținătorul său financiar Dolly de Vries ( Miriam Margolyes ) pentru a-și închide producția actuală pentru a-i permite timpul să călătorească în străinătate. Ei o conving să rămână cu piesa pe tot parcursul verii; iar Michael o prezintă lui Tom Fennel ( Shaun Evans), un american întreprinzător, care își mărturisește profunda apreciere pentru munca ei. Căutând pasiunea lipsă din căsătorie și nerăbdătoare să umple golul rămas când prietenul ei apropiat Lord Charles ( Bruce Greenwood ) le-a sugerat să se despartă de modalități de a evita bârfele scandaloase, Julia se angajează într-o aventură pasională cu tânărul și începe să-l susțină astfel s-ar putea să se bucure de stilul de viață plin de farmec în care ea l-a prezentat. Relația lor o reînvie, provocând o schimbare distinctă în personalitatea ei. Spiritul mentorului său, Jimmie Langton ( Michael Gambon ), managerul teatral care i-a dat startul Julia și a făcut-o o stea, în timp ce planifică întotdeauna și oferă sfaturi, este Evie ( Juliet Stevenson)) servește ca femeie de serviciu personală, sifonieră și confidentă.
Michael le sugerează să-l invite pe Tom să-și petreacă timpul la moșia lor de țară, unde se poate familiariza mai bine cu fiul lor Roger ( Tom Sturridge ). La o petrecere acolo, Tom se întâlnește cu actrița aspirantă Avice Crichton ( Lucy Punch ) și, când Julia îl vede flirtând cu tânăra drăguță, devine geloasă și anxioasă și îl înfruntă furios. El încet , se revelează a fi, social-alpinism,-săpat aur dur Gigolo , și Julia este spulberat atunci când afacerea lor vine la capăt.
Avice, acum implicat romantic cu Tom, îi cere să o aducă pe Julia să o vadă interpretând într-o piesă în speranța că actrița îl va determina pe soțul ei să o joace într-un rol secundar în viitorul proiect al Juliei. Piesa este îngrozitoare, iar Avice nu este mult mai bun. În culise, Julia își complimentează și mai rău co-starul și abia îl recunoaște pe Avice, deși promite să-i spună lui Michael despre ea. Ulterior, îl forțează pe Tom să recunoască că îl iubește pe Avice, apoi - deși inima îi este frântă de admiterea lui - îl asigură că va insista ca ingenua să fie aruncată în următoarea ei piesă.
Când interpretarea Juliei în piesa actuală începe să sufere de nemulțumirea ei personală, Michael închide producția; iar Julia își vizitează mama ( Rosemary Harris ) și mătușa ei Carrie ( Rita Tushingham ) în Jersey , unde Lord Charles vine să o viziteze. Julia sugerează o încercare romantică și el îi spune cu blândețe că este homosexual . Între timp, înapoi la Londra, Avice face o audiție pentru Michael; și, deși Julia se supără, i se oferă rolul.
Julia se întoarce acasă pentru a începe repetițiile pentru noua piesă. La scurt timp după aceea, află de la fiul ei că Avice a fost una dintre încercările ocazionale ale lui Michael. Totuși, este neobișnuit de solicitată față de fată, făcând sugestii care o plasează în lumina reflectoarelor și insistând ca propria garderobă să fie mohorâtă pentru a-i permite lui Avice să strălucească. Ceea ce regizorul și colegii ei nu își dau seama este că există o metodă pentru nebunia ei aparentă - Julia și-a planificat răzbunarea dulce pentru spectacolul din seara de deschidere, în timpul căreia își afirmă cu succes poziția de cea mai importantă diva a teatrului londonez, punând în valoare fiecare aspect al lui Avice. performanţă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Julia - Being Julia (2004) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |