Fute-mă - Rape Me - Baise-moi (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 90 | Erotice
09
Oct
BluRay 720p

Titlu Filmului Fute-mă - Rape Me - Baise-moi (2000)

Baise-moi spune povestea Nadinei și a lui Manu care intră într-o violență violentă împotriva unei societăți în care se simt marginalizați. Nadine este lucrătoare sexuală cu fracțiune de normă, iar Manu, un slăbănog care face orice - inclusiv actori ocazionali de filme porno - pentru a trece în orașul ei din sudul Franței.
Într-o zi, Manu și prietenul ei, dependent de droguri , sunt abordați în parc de trei bărbați, care îi duc într-un garaj și violează în gruplor. În timp ce prietena ei se luptă, țipă și luptă împotriva violatorilor, Manu zace în continuare cu o privire detașată, care îl frământă pe bărbatul care o violează, care curând renunță. Când prietena ei îl întreabă pe Manu cum ar putea acționa atât de detașat, ea îi răspunde că „nu poate împiedica pe nimeni să-și pătrundă păsărică”, așa că nu a lăsat nimic prețios acolo. Manu se întoarce apoi la casa fratelui ei și nu-i spune ce s-a întâmplat, dar observând vânătăi la gât, își dă seama. El scoate o armă și îl întreabă pe Manu cine era responsabil, dar când aceasta refuză să-i spună, el o numește „curvă” și implică faptul că i-a plăcut de fapt să fie violată. Ca răspuns, ridicând pistolul aruncat, Manu îl împușcă în cap.
Între timp, Nadine se întoarce acasă și se ceartă cu colega ei de cameră, pe care o sugrumă și o ucide, înainte de a pleca cu banii lor din chirie. Nadine suferă un alt obstacol emoțional atunci când își întâlnește cel mai bun prieten, un traficant de droguri, într-un alt oraș, dar el este împușcat și ucis în timp ce obține droguri cu o rețetă pe care a falsificat-o pentru el.
Mai târziu în acea noapte, după ce a pierdut ultimul tren, Nadine îl întâlnește pe Manu la gară. Manu spune că are o mașină, dacă Nadine va conduce pentru ea. În curând își dau seama că împărtășesc sentimente comune de furie și se angajează împreună într-o călătorie violentă și încărcată sexual.
Având nevoie de bani, fetele susțin un magazin și ucid, de asemenea, o femeie la un bancomat. Într-o mașină furată, aceștia sunt trecuți pentru un control aleatoriu de către polițiști, pe care îi ucid. O altă femeie, care a fost și ea verificată și a văzut crimele, fuge cu ei. Femeile stau acasă la noul lor prieten, al cărui frate oferă adresa și detaliile unui arhitect cu care a avut probleme. Femeile își păcălesc drumul în casa arhitectului și îl ucid. În cele din urmă, după această criză de crimă și activitate sexuală, cele două femei intră într-un club de swingeri. Unul dintre patroni îi face un comentariu rasist lui Manu. Femeile ucid majoritatea patronilor de acolo și folosesc o armă pentru a pătrunde anal în bărbatul rasist, împușcându-l în cele din urmă. Perechea discută despre ceea ce au făcut și sunt de acord că totul a fost inutil, deoarece nimic nu s-a schimbat în ele.
În timpul petrecerii lor, crimele duo-ului sunt raportate de presă și devin un punct de fascinație pentru întreaga țară, unii oameni îi susțin de fapt, iar alții se tem de ei. Când Manu intră într-un magazin de anvelope pentru a lua niște cafea, ea este împușcată de proprietarul magazinului, care este împușcat apoi de Nadine afară. Nadine duce corpul lui Manu într-o pădure și îl arde, înainte de a merge la o plajă. Cu lacrimi în ochi, Nadine își pune arma la cap, intenționând să se sinucidă, dar este arestată de poliție înainte de a putea face acest lucru.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Fute-mă - Rape Me - Baise-moi (2000) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |