Pasiune fatală - Damage (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 80 | Romantice
21
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Pasiune fatală - Damage (1992)

Dr. Stephen Fleming (Irons), un medic care a intrat în politică și a devenit ministru, locuiește la Londra împreună cu soția Ingrid (Richardson) și fiica Sally (Clarke). Fiul lor adult, Martyn (Graves), un tânăr jurnalist, locuiește în altă parte din Londra. La o recepție, Stephen întâlnește o tânără, pe nume Anna Barton (Binoche), fiica unui diplomat britanic și franceză căsătorită de patru ori (Caron), care „locuiește în Palm Springs”. Anna, care lucrează la Sotheby's, se prezintă ca o prietenă apropiată a lui Martyn: sunt atrași instantaneu unul de celălalt. Ceva timp mai târziu, Martyn o aduce pe Anna să-și cunoască părinții la casa lor elegantă din oraș și dezvăluie că sunt implicați romantic. Tensiunea sexuală dintre Stephen și Anna este evidentă, deși Martyn și mama lui par să nu știe.
După ce Anna îi sună la birou, Stephen merge la apartamentul ei, unde fac sex. A doua zi, Martyn este promovată și Ingrid organizează o cină de sărbătoare. Acolo, Ingrid pare suspectă și o interoga pe Anna despre copilăria ei. Anna spune că fratele ei, cu un an mai în vârstă, s-a sinucis la 16 ani pentru „Dragoste”. După cină, Martyn o conduce pe Anna acasă și Stephen le urmărește. Odată ce Martyn pleacă, Stephen intră și îi spune Annei cât de mult "a vrut să o atingă în timpul cinei". Au relații sexuale pe podea și în pat. Anna descrie moartea fratelui ei, după ce acesta și-a exprimat dorința incestuoasă, spunând că „mă dorea pe mine pentru el însuși și să nu cresc”. Ea spune că persoanele deteriorate sunt periculoase și urăște posesivitatea. Obsesia lui Stephen pentru Anna se adâncește; pe un capriciu, pleacă de la o conferință la Bruxelles pentru a merge la Paris, unde Anna este cu Martyn. În timp ce Martyn doarme, Stephen și Anna fac sex într-o ușă. După aceea, Stephen se mută alături de Anna și Martyn, spionându-i. Acum vrea să fie permanent cu Anna, chiar dacă îi distruge familia. Anna îl descurajează, asigurându-l că, atâta timp cât va fi cu Martyn, va avea întotdeauna acces la ea.
Vizitând casa Annei, Stephen îl găsește pe Peter Wetzler (Stormare), care îi spune lui Stephen că el și Anna sunt foști îndrăgostiți. Un Stephen gelos presupune că Anna o înșală și, când Peter pleacă, se întoarce și o confruntă. Anna neagă acest lucru și povestește că, când a asistat la sinuciderea fratelui ei, a fugit la Peter și sa culcat cu el ca reacție. Stephen este calmat și fac sex. Flamenții îl vizitează pe tatăl lui Ingrid, Edward Lloyd (Bannen), care a acționat în calitate de mentor politic al lui Stephen, pentru a sărbători ziua ei de naștere. Martyn anunță că Anna și-a acceptat propunerea de căsătorie, care îl deranjează vizibil pe Stephen. În acea noapte, Sally îl observă părăsind camera Anna. Un Stephen îngrijorat minte despre asta, spunându-i lui Sally că vorbește cu Anna despre căsătorie, deoarece Ingrid era supărată. Mai târziu, flamandii iau prânzul cu mama Annei, Elizabeth, care disprețuiește căsătoria, spunând că Martyn nu pare „tipul obișnuit” al Anei, dar observând cât de mult seamănă cu fratele mort al Anei. Elizabeth observă comportamentul încordat dintre Anna și Ștefan. Ea deduce afacerea și îl avertizează pe Stephen să o pună capăt.
Stephen se conformează inițial și o cheamă pe Anna să pună capăt relației lor. Încearcă să-i mărturisească lui Martyn și Ingrid, separat, dar nu reușește. În schimb, Stephen cedează tentației și o telefonează pe Anna, dar închide când Martyn răspunde. Anna trimite o cheie la biroul lui Stephen, cu adresa unui apartament unde se pot întâlni. Ea îi spune lui Stephen că nu se poate căsători cu Martyn fără a fi cu el. Se întâlnesc la apartament și încep o altă încercare, dar Martyn - după ce a descoperit întâmplător despre apartament - îi găsește în pat. Uimit, el cade accidental peste o balustradă până la moarte. Un Stephen devastat îl strânge în timp ce Anna pleacă în tăcere.
Afacerea lui Stephen este expusă și devine o frenezie mediatică, cu reporteri în afara casei sale. O Ingrid îngrijorată se întreabă dacă a iubit-o vreodată și îi spune că își dorește să nu se fi întâlnit niciodată. „Toată lumea are o singură persoană în viață”, spune ea. - Al meu era Martyn, iar al tău era Anna.
Stephen își demisionează din funcția de guvern, exact când trebuia să intre în cabinet și în locul parlamentar. Întâlnindu-se cu mama Annei, el descoperă că Anna rămâne cu ea, dar el și Anna rămân tăcute în ultima lor întâlnire. Stephen, lăsându-și soția și fiica, se retrage într-o cameră închiriată într-un oraș din sudul Europei. În narațiune, el dezvăluie că a văzut-o pe Anna doar o dată, trecând la un aeroport și că are un copil cu Peter. Stephen se uită la o explozie uriașă pe peretele său, a unei fotografii pe care i-a dat-o Martyn despre Stephen, Anna și Martyn împreună. El încheie cu o notă calmă: „Nu este diferită de nimeni altcineva”.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Pasiune fatală - Damage (1992) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |