Deception - Înşelătoria (2008)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 157 | Romantice
17
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Deception - Înşelătoria (2008)

Timidul Jonathan McQuarry este contabil în Manhattan. Într-o noapte târzie, în timp ce lucra la un audit la o firmă de avocatură, el este împrietenit de un avocat carismatic, Wyatt Bose. Luând metroul acasă, Jonathan are o scurtă întâlnire cu o femeie blondă. Ajungând acasă, observă că o țeavă din dormitorul său se scurge și lasă o pată.
Jonathan și Wyatt devin prieteni buni. Wyatt are afaceri la Londra pentru următoarele câteva săptămâni, dar schimbă accidental telefoanele mobile cu Jonathan. Jonathan primește un telefon pe telefonul lui Wyatt, de la o femeie care întreabă dacă este liber în acea noapte. El este de acord impulsiv să o întâlnească la un bar al hotelului. Când ajunge, ei merg direct într-o cameră de hotel și fac sex. Dimineața, Jonathan își dă seama că Wyatt trebuie să se afle într-un club de sex exclusiv.
Când Wyatt sună a doua zi, îl încurajează pe Jonathan să continue în clubul sexual. O întâlnire este cu o femeie mai în vârstă, care explică regulile: inițiatorul plătește camera, nu se schimbă nume, nu există joc grosolan. În următoarele câteva săptămâni, el are relații sexuale anonime cu mai multe femei frumoase.
Jonathan este surprins într-o seară să constate că ultima sa întâlnire este femeia blondă de la metrou. În loc să facă sex, comandă room service și vorbesc ore întregi. Jonathan presupune că numele ei începe cu un „S” din cauza brelocului în formă de S.
Jonathan respinge alți apelanți, răspunzând numai atunci când primește un nou apel de la „S”. Ei petrec din nou ore întregi înainte de a merge într-o cameră de hotel. Jonathan se întoarce de la obținerea gheții pentru a descoperi că lipsește „S”, cu sânge pe cearșafuri. Cineva îl dă jos și, când se trezește, camera este în ordine. El sună la poliție, dar povestea lui îl face pe detectiv să creadă că este delirant. Jonathan îl caută pe Wyatt, dar firma sa de avocatură nu îl cunoaște și o femeie locuiește în ceea ce Jonathan credea că este apartamentul lui Wyatt.
Jonathan este surprins să-l găsească pe Wyatt așteptând în apartamentul său. Wyatt ține undeva „S” și o va ucide dacă Jonathan nu fură 20 de milioane de dolari de la o firmă de investiții pe care o va audita. El trebuie să transfere fondurile, în numele lui Jonathan, către o bancă din Spania.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Deception - Înşelătoria (2008) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |