Aquarius - Vărsător (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 441 | Romantice
15
Feb
Bluray 720p

Titlu Filmului Aquarius - Vărsător (2016)

În 1979, Clara (Bárbara Colen) și familia ei sărbătoresc ziua mătușii ei la clădirea de apartamente Vărsător din Recife după ce au depășit un cancer de sân care i-a costat sânul drept. În 2016, Clara ( Sônia Braga ), acum jurnalistă și scriitoare pensionară, locuiește încă în același apartament, dar singură, de când soțul ei a murit cu 17 ani înainte și cei trei copii ai ei s-au mutat. Singura ei companie constantă este servitoarea ei Ladjane ( Zoraide Coleto ).
Ea refuză să accepte o achiziție de la Geraldo (Fernando Teixeira), șeful Bonfim și o companie de dezvoltare care dorește să-și revendice apartamentul pentru a înlocui vechea clădire cu un edificiu mai mare și omonim, chiar dacă toate celelalte apartamente sunt deja vacantă și în ciuda sfaturilor propriilor copii pentru a accepta oferta.
Dezvoltatorii, în special nepotul proprietarului, designerul american educat și șeful noului proiect Vărsător Diego ( Humberto Carrão ), devin frustrați de rezistența Clarei și încearcă să o deranjeze prin mai multe mijloace, inclusiv să organizeze petreceri în apartamentul chiar deasupra ei și arzând saltele la parcare. În cele din urmă, într-un argument deschis, ea îl reproșează pe Diego că educația fără decență nu înseamnă nimic.
Clara începe să dezgroape murdăria pe Bonfim prin contactele sale. De asemenea, ea află de la doi foști angajați ai companiei că Diego a ordonat instalarea cuiburilor de termite în apartamentele goale pentru al forța pe Clara să iasă. Cu ajutorul prietenilor ei, Roberval ( Irandhir Santos ), salvamar, și Cleide Vieira (Carla Ribas), avocată, ea pătrunde în câteva apartamente și confirmă că sunt pline de termite.
Însoțită de fratele ei Antonio (Buda Lira), de nepotul ei Tomás (Pedro Queiroz) și de Cleide, ea merge la Bonfim să-i confrunte pe Diego și Geraldo pentru faptele murdare și termite.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Aquarius - Vărsător (2016) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |