Amant dublu - L'amant double - Double Lover (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 68 | Romantice
20
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Amant dublu - L'amant double - Double Lover (2017)

În acea scenă de deschidere, Chloé ( Marine Vacth ) își vizitează ginecologul, care îi spune că problemele sale cronice de stomac sunt psihosomatice. Chloé optează pentru o terapie la birourile lui Peter Meyer ( Jérémie Renier ). Peter este fierbinte, dar uimitor și poartă genul de ochelari care obișnuiau să împodobească bibliotecarii în porno din anii '70. Te aștepți ca el să-și șteargă specificațiile pentru a dezvălui o mașină sexuală odată ce el se implică romantic cu Chloé, dar ea se plictisește până la lacrimi de mecanicul său nebun. Totuși, ea se mută cu el și pisica ei, Milo, pe care Peter îl disprețuiește. Lui Peter nu-i place că Milo își urmărește spectacolele erotice neplăcute cu dezgustul pe care doar un chip de felină îl poate stăpâni.
Într-o zi, Chloé pleacă cu autobuzul spre casă de la locul de muncă de zi ca gardian al muzeului, când îl vede pe Peter afară vorbind cu o femeie. Ar trebui să fie la spital pentru a-și vedea pacienții în acest moment, așa că Chloé simte că ceva nu este în regulă. Peter neagă că este el. Chloé are motive să suspecteze că Peter este un mincinos; în timp ce răsfoiește unele dintre ziarele sale, ea află că Peter Meyer este un pseudonim. Numele său de familie este într-adevăr Delord.
Uitând zicala că curiozitatea l-a ucis pe Milo, Chloé merge să investigheze locul presupusei transgresiuni a lui Peter. Ea află că este biroul unui alt psihiatru numit Louis Delord (de asemenea Renier). Când face o întâlnire de terapie cu Louis, este uimită să constate că el seamănă exact cu Peter, deși într-un mod mai machist și mai dezordonat. Louis este geamănul identic al lui Peter, născut cu 15 minute mai devreme și opusul complet al jumătății sale mai mici. Chloé este intrigat și mai mult decât puțin pornit. Dar Louis este răutăcios, trufaș, cu gura cățelușă și nu mai jos, pălmuind o Chloé însărcinată printr-o fereastră de sticlă. Scenele lor sexuale fac parte din varietatea de filme violente care a indus în eroare bărbații de zeci de ani, Chloé abia oferind consimțământul uneori. Dar „terapia” lui Louis ar trebui să fie mai bună decât cea a lui Peter.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Amant dublu - L'amant double - Double Lover (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |